Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2011. 17:02h.

Duran creu que les crítiques al fitxatge de Barril són "una dèria"

El candidat de CiU diu que forma part del seu consell assessor "des de la seva independència"

Duran creu que les crítiques al fitxatge de Barril són "una dèria"

Duran, durant la roda de premsa

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat la "independència" de Joan Barril malgrat que forma part del seu consell assessor per a les properes eleccions generals. Duran, en la roda de premsa despres del comitè electoral de CiU ha insistit que hi forma part "des de la seva independència" i que les crítiques són "una dèria, que respecto, però no comparteixo".

Barril ha fitxat com assessor del líder d'Unió malgrat que presenta cada dia El cafè de la República a Catalunya Ràdio, una emissora pública. La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, ha manifestat avui mateix al respecte que és "un escàndol" i que portaran la qüestió a la comissió de control parlamentari de la CCMA.

Duran, d'altra banda, ha assegurat que la dissolució del Congrés quatre mesos abans "arriba tard, s’hauria d’haver fet molt abans", però ha rebutjat les crítiques del PPC de què no van deixar caure Zapatero el maig del 2010. "Al maig de 2010 vam proposar que el darrer semestre de l’any passat s’aprofités per fer les reformes estructurals que l’economia necessitava i que malauradament no s’han fet, i a primers d’aquest any s’haurien ja celebrat eleccions”, ha manifestat.

“Creiem que hauríem guanyat un temps molt important especialment pensant amb la situació econòmica”, ha insistit.

El candidat de CiU als comicis generals ha afirmat també que “cada cop sembla més clara, de manera indiscutible i irreversible, una majoria absoluta del PP a nivell espanyol. Hi ha una allau del PP com a conseqüència de la mala gestió del PSOE. Davant d’aquesta situació, CiU entén que l’única garantia de Catalunya i del govern de la Generalitat és un gran resultat per l’única força que tindrà capacitat i veu pròpia a les pròximes Corts.

"Amb un PSC completament en caiguda lliure, CiU és l’única força política que en aquestes eleccions representa una alternativa per a Catalunya, per amortir i amorosir la majoria absoluta que el PP tindrà a la resta de l’Estat”.  “Esperem, per tant, contribuir amb els nostres resultats a que Catalunya tingui davant la majoria del PP tingui una força política forta a Madrid que sigui garantia per a Catalunya i que sigui garantia per al govern de la Generalitat”, ha reblat.

Article de Xavier Rius: "Barril, dimissió"

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Pep, BCN, 27/09/2011 - 13:04

M'agradaria saber què diria Duran si el Barril fos assessor de la Carme Chacón. Segur que llavors no ho trobaria tan normal.

#4 Joan Lluís, Barcelona, 27/09/2011 - 11:03

Potser son una dèria; però el cert és que Barril està a les antípodes del que vol representar Duran, i els votants ens estem fent una mica de embolic darrerament amb aquest polític. Tan bon punt sembla sobiranista, com espanyolista; demana la dimissió de Zapatero o el salva sempre que ha calgut

#3 Un dels millors, Badalona, 26/09/2011 - 18:12

Va signar el manifest del Fòrum Babel, que advertia dels perills terribles de la Llei de Normalització Lingüística de 1998 i intentava avortar-la. Es veu que en algun lloc la seva biografia indica que és llicenciat en alguna cosa, que no és cert, i contra la seva reiterada voluntat (he he).

#1 joan, manresa, 26/09/2011 - 17:51

El Casal,17, 40h.--Sr.Duran,els temps no estan per safranades.,dediquis a estudiar,i posar imaginació, i amb persones competents,lliures d'ideloguíes recargolades per poguer fer front a la tamborinada que ens cau sobre Casa Nostra ( només sentir a la Sra.Salgado ),i la que caurá.VAN PER NOSALTR