Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2011. 15:55h.

Duran creu que Zapatero és "un llast per al PSOE"

El dirigent de CiU lamenta que "s'equivoca en el moment en què ho ha anunciat"

Duran creu que Zapatero és "un llast per al PSOE"

Duran i Zapatero, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat que la decisió de José Luis Rodríguez Zapatero de no optar a la reelecció era "previsible" ja que "és conscient que és un llast per al Partit Socialista", encara que creu que "s'equivoca en anunciar-ho ara".

També ha considerat que Zapatero "s'equivoca en el moment en què ho ha anunciat", perquè "va a ficar el PSOE en un debat sobre la successió i crec que aquest debat no és bo per al Partit Socialista en vigília d'unes eleccions", en les quals hauria difondre el seu programa.

Duran ha assenyalat que el PSOE hauria de ser capaç de "contenir a certes persones i les seves ambicions" per "no entrar en una dinàmica en la qual només es parli de successió i no d'economia".

"Ja tindran un mal resultat"en les eleccions municipals i autonòmiques de maig, ha augurat Duran, "però si a sobre parlen de successió i no del que han de parlar," els aniran pitjor les coses", tret que "realment els aspirants siguin capaços de temperar els seus desitjos de sortir com més aviat millor".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 curios, bcn, 02/04/2011 - 18:24


Sr. Duran, deixi de donar consells a tothom i dediquis a defensar Catalunya a Madrid i no destorbi als politics d?aquí quan defensen la llibertat de Catalunya. Si se sent tant espanyol valgui-se?n a Madrid, Home.

#1 jajajajaa, barcelona, 02/04/2011 - 17:22

i ell per Catalunya, col-laborador necessari per Espanya...