Publicitat
Política · 13 de Març de 2009. 17:48h.

Duran critica la "fidelitat al PSOE" de Chacón

"El PSC ha quedat completament desfigurat a Madrid"

Duran critica la "fidelitat al PSOE" de Chacón

La ministra Carme Chacón

El president del comitè de govern d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, fa en la seva carta setmanal, titulada "El PSC ha quedat completament desfigurat a Madrid el darrer any", crítiques a la "fidelitat al PSOE" de Carme Chacón. Segons Duran, "ara fa un any el socialisme a Catalunya va obtenir un suport, per a mi sorprenent, però en tot cas contundent. Al llarg de la campanya electoral, el PSC va reivindicar la seva autonomia i la seva capacitat d’influència davant el PSOE. I com que es tractava de campanya, la candidata Carme Chacón va arribar a afirmar que estava disposada a votar diferent del PSOE si era per defensar Catalunya".

Afegeix que "un cop passada la campanya, però, i amb els vots al sac, el PSC ha quedat completament desfigurat a Madrid, i la seva candidata, un cop designada ministra, no només no ha deixat de votar mai res diferent del PSOE, sinó que descaradament i sense complexos ha deixat prou clar que primer era la fidelitat al PSOE i després la lleialtat a Catalunya".

També diu que "en matèria de transferència de la gestió de Rodalies o dels aeroports, s’han incomplert totes les promeses i el PSC no ha obert la boca a Madrid. En matèria de finançament, la situació encara és més greu, ja que no es tracta només de l’incompliment de promeses, sinó d’una llei orgànica com l’Estatut. Ja sé que el president Montilla ens demana paciència i suport, però ni una ni altra condició deixen d’assistir-nos".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ejercito Español, BCN, 14/03/2009 - 20:07

Con todo el respeto hacia el Sr Duran, uno de los mejores estadistas catalanes, es obvio que la Sra Chacon es ministra de Defensa de España, por lo que su papel no es el de hacer políticas por libre del gobierno.