Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2011. 13:39h.

Duran critica que "el PSC ha deixat sola CiU"

"La cridòria del PSC a Catalunya els deixa afònics a Madrid"

Duran critica que "el PSC ha deixat sola CiU"

Duran, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, critica que "durant set anys els governs tripartits encapçalats pel PSC han trinxat el país. Han deixat un forat que ara el nou govern de Convergència i Unió ha d’administrar amb gravíssimes dificultats".

"Els representants a Madrid han estat majoritàriament socialistes, i aquests, com els del PP, -s’ha demostrat ara en la Constitució- no defensen els interessos de Catalunya –sinó allò que se’ls ordena des de les cúpules dels partits estatals, que ells en diuen, amb orgull, ‘partits nacionals’-".

"El que passa als socialistes catalans és que de tant cridar aquí traient pit, després es queden afònics a Madrid i no se’ls sent a l’hora de defensar els interessos de Catalunya. La cridòria del PSC a Catalunya els deixa afònics a Madrid. És una llàstima –ho dic de debò pensant en el país-, però han deixat sola CiU en la defensa dels interessos de Catalunya".

També celebra "la resposta de la gent" davant la interlocutoria del Suprem contra la immersió. "A Catalunya hi ha hagut una reacció unànime", destaca.

Duran assenyala que "llevat del PP català, de Ciutadans i de l’entitat que en el seu dia va promoure la demanda davant del Suprem, tothom ha declarat o proclamat fermesa davant la defensa del català".

"A vegades tens la sensació que el país és més prim del que t’agradaria, però he de reconèixer que l’actitud que he apreciat aquesta setmana dóna fe que t’equivoques", indica, a més d'explicar que "la gent m’aturava per dir-me: 'el català, ni tocar-lo'".

"Mai permetrem que el valors més preuats que tenim, que són els de la integració, la convivència i cohesió social, se’ns esberlin", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 angel, cardedol, 11/09/2011 - 00:11

pobret Duran buaaaaaaaa buaaaaaaaaaaaa han deixat sol solet. buaaaaaaaaaa. si PSC es d´esquerdes.

#1 kimet, bcn, 09/09/2011 - 16:25

Sr Duran, just a la fusta. Pero el PSC MAI ha estat un partit català i mai ha defensat catalunya.

#1.1 jajajajaajjaaaa, barcelona, 10/09/2011 - 08:59

kimet el PSC es catala, potser no es nacionalista pero catala si,per cert que feu pactant amb el PP, ahhhh que potser cau Mas Trias i companyia ...doncs que caiguin no ? la culpa sempre es de l´altra ......de madrid, del PSC CIU ho fa tot perfecte carai tu...