Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2009. 15:57h.

Duran defensa Colom abans que Convergència

Puig creu que Colom "podria ser un dels afectats de les irregularitats de Millet"

Duran defensa Colom abans que Convergència

Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

El President-Portaveu del Grup Parlamentari de CIU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que recull l'ACN que considera lícit que Àngel Colom demanés diners a Fèlix Millet. "Em sembla que forma part, hi ha dues conductes diferents, la del polític que va a demanar i se li donen uns diners que van a una fundació i imagino que està declarat i hi ha la persona que dóna els diners que no són seus" ha dit, a més d'afegir que l'actuació de Colom és correcta. "No crec que hi hagi cap partit que no hagi anat a demanar diners, aquesta conducta no la trobo irregular" ha dit Duran.

"Hi haurà una acusació pública que portarà fiscalia, m'imagino que Colom serà cridat a declarar en el seu dia, és un tema que està en mans judicials i cal deixar als jutges fer la seva feina", ha augurat. Duran i Lleida ha expressat el seu convenciment que "CDC té tot el dret a ampliar les bases del partit. Amb el senyor Colom hi tinc moltes diferències però entenc que ha treballat molt pel país i que té mèrits que cal reconèixer".

Felip Puig, secretari general adjunt de Convergència, s'ha referit posteriorment a aquest mateix cas i ha assegurat que "des de Convergència acceptem les explicacions d’Angel Colom. El 1999 i el 2000 va haver de liquidar el PI i per intentar fer front al deute, va demanar diners a diversa gent, cosa reconeguda per la legalitat vigent. Una de les persones va ser Fèlix Millet. Creiem que les explicacions que ens dóna Colom demostren que va actuar en la més esctricta legalitat".

Puig ha indicat que "s’evidencia que Àngel Colom no ha actuat, de cap manera, de forma irregular. Estem convençuts que les explicacions s’addiuen al que va passar i al que ell coneix. Pel que estem veient, Colom podria acabar sent un dels afectats de les irregularitats de Millet”.

El dirigent de CDC ha afegit que "s’evidencia que Àngel Colom no ha actuat, de cap manera, de forma irregular. Estem convençuts que les explicacions s’addiuen al que va passar i al que ell coneix. Pel que estem veient, Colom podria acabar sent un dels afectats de les irregularitats de Millet”. Puig ha advertit que "ningú intenti arrossegar al voltant del senyor Millet batalles partidistes i polítiques entre partits".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 MERY, Villena, 01/10/2009 - 17:50

Se ve que no tienen bastante los partidos con lo que trincan de los presupuestos, del ladrillo y de los cursillos, que también van pidiendo \"la voluntá\" normalmente a otros que, previamente, han chupado del presupuesto.

#1 Guillem, Bcn, 01/10/2009 - 16:58

Els polítics esteu podrits, deixeu la poltrona i a treballar de mileuristes!