Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2009. 13:57h.

Duran demana eleccions anticipades

"L'independentisme no s'ha de menystenir"

Duran demana eleccions anticipades

Duran, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat en la seva carta setmanal que malgrat que en les consultes del darrer cap de setmana, "el percentatge de participació va estar molt per sota del que es proposaven els organitzadors, el cert és que seria un error ignorar, i encara més menysprear, els sentiments que hi ha darrere dels participants". 

"El nostre és un poble profundament sentimental i el 13-D una part va manifestar un sentiment d’insatisfacció per la situació actual", considera.

El dirigent de CiU assenyala que "el mal que patim no necessita un referèndum per la independència a nivell nacional -com han demanat una part dels organitzadors de les consultes-, sinó una recuperació de lideratge polític de la societat catalana, avui inexistent. Per això es necessiten eleccions. No seran suficients, però sí necessàries".

"Cal un govern que actuï en clau nacional; i tot i que Catalunya no és ni té estructura d’estat, que governi amb ambició d’estat. Convé un govern fort que des de la independència de les forces polítiques espanyoles sigui capaç de defensar els interessos de Catalunya i pugui contribuir a la recuperació de les relacions entre Espanya i Catalunya, que ara passen pel pitjor moment dels darrers temps", afirma.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Meliq Salau, Reus, 18/12/2009 - 21:02

Duran, no ens enganyes. La participació diumenge va ésser molt molt bona
Quant a les eleccions, l'encertes però el lideratge no és de qui tu voldries: al Pentapartit us caldrà avançar-les car quant més temps passa menys crèdit teniu

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/12/2009 - 20:45

Se agarrarán a un clavo ardiendo para no arriesgar sus bien pagados

#2 Johan, Sants, 18/12/2009 - 15:39

Lindependentisme no sha de menystenir...ni que en Lluis Llach es qui va fer la canço Mediterraneo...segons el "president" montilla...imperdonable,no son errors,es k es aixi,ell es lerror..pobre home

#1 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 18/12/2009 - 15:00

Quanta pressa que té aquest home per ocupar la poltrona!
Un que encara no se n'ha adonat de que l'autonomisme és mort.