Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2009. 11:01h.

Duran demana que el PSC no voti els Pressupostos

Al·lega que "la pujada d’impostos afectarà més els catalans que ningú més"

Duran demana que el PSC no voti els Pressupostos

Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha recordat en la seva carta setmanal que "a la Festa de la Rosa dels socialistes de diumenge passat, el president Montilla va reclamar a Convergència i Unió que votés els pressupostos de Zapatero. L’argument venia a ser que s’havia d’ajudar perquè la situació era crítica arran de la crisi. És cert. La situació és molt difícil i la crisi no ha passat encara".

Tot i això, el secretari general de CiU apunta que "aquests pressupostos, però, no aporten les mesures correctes per afrontar la crisi. No ajuden els sectors productius a crear ocupació. La pujada d’impostos afectarà més els catalans que ningú més, en funció de la distribució de l’estalvi arreu de l’Estat".

"Demano, doncs, al president Montilla i al PSC que si realment volen ser útils al benestar dels catalans i impedir que es destrueixi més teixit productiu català, no aprovin els pressupostos i obliguin Rodríguez Zapatero a presentar-ne uns de diferents, que encara hi són a temps. ¿No havíem quedat que 'los socialistas catalanes te queremos bien, te queremos mucho, pero aún queremos más a Catalunya'?"

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat