Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2015. 11:41h.

Duran demana “respecte" a CDC

El lider d’Unió retreu a Convergència que “no tot s’hi val!”

Duran demana “respecte" a CDC

Duran i Mas, en una imatge d'arxiu

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, escriu sobre la crisi entre el seu partit i CDC arran del vot diferenciat al Congrés y lamenta que “és la primera vegada que es produeix i no entenc el perquè d’aquesta innecessària irresponsabilitat”. “No sé què es persegueix. El temps ens ho dirà”, afageix.

Duran afirma que va explicar la seva posició  “a l’executiva de la federació i ningú no va opinar-hi en contra, ni tan sols la van matisar”. “No sé, doncs, a què treu cap marcar diferències amb Unió sobre aquesta estratègia!”, critica.

“M’esgarrifa que hi hagi algú que pugui arribar a pensar o vulgui fer veure -per justificar el que és injustificable- que Unió pugui estar d'acord amb la pena de mort o amb la presó permanent revisable. Respecte, sisplau! No tot s’hi val! No sé què es pretén, però aquí algú s’ha equivocat”, assenyala.

“Si des de Barcelona no s’hagués fet una trucada en el darrer minut dient que CDC no podia votar el mateix que Unió, aquí regnaria la pau i allà la glòria. I, per favor, prou d’intentar fer veure que com que el pacte pot afectar el procés, a Unió tant li fa i vota sí i CDC s’absté”, conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 collverd, arenys de mar 08350, 13/02/2015 - 19:32

despres de mes de 20 anys de remenar les cireres sensa cap carrec de de gobernan es a dir conseller arcalde regidor sals veient els toros des de la barrera tres mesos de regidor a la ciutat de lleida ja es hore de que tenvagis cap a casa com el sr,rubalcabe i no fagis mes peteletes de pati de colegi

#6 Josep-Maria, Barcelona, 13/02/2015 - 18:47

Pot ser que "Duran" arribi a ser també un adjectiu amb quatre significats: 1. 'orc', 'pesat', 'plepla', ... (serà l'equivalent preferit del castellà "cansino"). 2. 'gemegaire', 'gemegós'. 3.'hipòcrita'. 4. 'cínic'.

"No siguis tan duran", "Au va, para de fer el duran" seran frases

#5 antic unio, barcelona, 13/02/2015 - 13:40

UNIO sempre fa calla a CONVERGÈNCIA, per això convergència no es defia.

#4 majoria, catalunya, 13/02/2015 - 12:42

l'unic que modera posició i se'l volem carregar.
els vots moderats cap a la majoria no independentista. BE!

#3 Flavio Josefo, Bcn, 13/02/2015 - 12:04

Hombre Durán, estáis de acuerdo con las penas eternas del infierno para pecadores como yo. Me parece que al lado de eso la cadena perpetua palidece.