Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2008. 21:43h.

Duran demana un "front comú Catalunya-València

"Per intentar pal·liar el dèficit fiscal i de infraestructures"

Duran demana un "front comú Catalunya-València

Josep Antoni Duran i Lleida

El portaveu de Convergència i Unió (CiU) al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha instat a la Comunitat Valenciana i a Catalunya a fer "front comú de cara a Madrid per intentar pal·liar el dèficit fiscal i en infraestructures" respecte a la capital de l'Estat. Ha afegit que ambdues autonomies "encara tenen moltes coses per fer juntes en el futur", ja que, segons la seva opinió, "tenen moltes coses en comú, especialment a l'àmbit empresarial".

Duran i Lleida ha realitzat aquestes afirmacions abans de participar en un dinar col·loqui de l'Associació Valenciana d'Empresaris, i ha dit també que les regions mediterrànies "tenim un dèficit d'inversió en infraestructures" i un finançament insuficient, pel que el futur sistema "ha d'intentar millorar la situació de les nostres finances i disminuir el dèficit fiscal de València i Catalunya respecte a Madrid".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Papitu, St Pol, 25/11/2008 - 17:38

Si en Carrasco i Formiguera aixequés el cap...

#8 Vicentico, Benabarre, 25/11/2008 - 16:11

de acuerdo con Vicenç, el juego "imperialista" que se manejan los catalañnes no gusta a los vecinos, lógico.

#7 Miquel, Barcelona, 25/11/2008 - 13:26

Doncs podria començar per fer un front comú amb els seus socis de coalició, en comptes de tontejar amb uns i altres. No m agrada aquest paio que nomès busca sortir a les fotos i busca la centralitat però s alia amb els sociates.

#6 Fran, Llinars, 25/11/2008 - 11:19

Vicent,Jaume I no va ser cap rei catala perque Catalunya no existia en aquella epoca, primer, i segon, en tota cas va ser el rei de la Corona d´Arago i prou.

#5 Andreu, Barcelona, 25/11/2008 - 09:40

Duran serà unionista i per alguns pitjor q un dimoni amb cues i banyes, però és dels pocs polítics q molt de tant en tant diuen coses assenyades com aquesta. Ens hem passat anys discutint amb la CV quan tenim més coses en comú q amb Madrid, oi ZP?