Publicitat
Política · 18 de Març de 2019. 10:54h.

Duran denuncia la Generalitat per no pagar les quotes de la Seguretat Social

Quan va ser alt càrrec de Presidència a començaments dels 80

Duran denuncia la Generalitat per no pagar les quotes de la Seguretat Social

Duran i Lleida, al FAQS de dissabte passat. Foto:TV3

El exlíder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha denunciat la Generalitat per no haver pagat les quotes de la Seguretat Social quan en va ser alt càrrec, segons explica ell mateix a les memòries que acaben de sortir, “El risc de la veritat”

Duran explica que a començaments dels 80, després d’haver estat tinent d’alcalde d’urbanisme de l’Ajuntament de Lleida arran de les primeres eleccions municipals, va ser nomenat director general d’Afers Interdepartamentals del Departament de Presidència

No sense oposició del llavors secretari general, Lluís Prenafeta, i que durant temps va estar “sense títol ni competències i, de fet, a la pràctica, sense fer res” fins que va sortir el seu nomenament al DOGC el 14 de maig del 1981.

“Amb això vaig millorar l’estatuts oficial; però, de feina real, poca en vaig fer” llevat de dissenyar les delegacions del Govern de la Generalitat “a Lleida, Tarragona i Girona per potenciar la presència de la institució fora de Barcelona” i algun viatge oficial a l’estranger.

Duan explica que “en tramitar documentació sobre la meva vida laboral, he comprovat que al llarg dels anys que hi vaig treballar no es va cotitzar ni un duro al meu compte de la Seguretat Social. I no cal dir-ho. “he presentat la denuncia oportuna”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Joan del Bages, Manresa, 18/03/2019 - 21:55

O sigui, que la primerenca Generalitat pujolista, amb gent tan “rellevant” i sobretot “humil” com en Josep Maria Cullell, en Macià Alavedra, en Prenafeta, en Max Cahner García, no pagava la quota de la Seguretat Social dels consellers ? Si semblaven unes “eminències” de la gestió pública ! Ara es comença a explicar tot...

#8 botifler1914, sINITACA, 18/03/2019 - 17:22

Lo mejor del árticulo es "però, de feina real, poca en vaig fer".

Todo un retrato de la tan amada, por algunos, Generalitat que para mi es una cueva de abrevados, gandules y sediciosos.

#7 pepe, andorra, 18/03/2019 - 15:54

y ademas si haces el favor, explicales a los separatas de Lerida cuando suban a alcampell a dar la chapa, q como sigan asi, un dia se van a encontrar con el canal de Aragon cortado por un accidente o algo asi y van a estar regando a base de escupitajos. Y si vuelven, q esperen a la GC, q hasta bajaron de Graus la ultima vez a ver si los pillaban

#6 Talegon & Rufian "Fakes", La Mina, 18/03/2019 - 15:10

Este ligon de saloon, es un inquieto sesual.
Aun le va . le va le va? ahora quiere cobrar el muy cachondo no se que invento.
Este pajaro deberia estar a la sombra y ya lo ven .... quiere mas farra.
Hasta le tuvieron que parar los pieses en Baqueira. ..... le dijeron que tenia que hacer cola como los demas y que no diera mas la nota.

#6.1 Jordi BR, L', 18/03/2019 - 18:15

Eso explícaselo a su abogado defensor, Sr Rius

#6.2 Mohamed A. Colom . Nous catalans, Mesquita , 18/03/2019 - 21:56

Jordi BR ..... le explico a Vd. .... sin acritud .... si pierde el humor ... perdera el amor.

#6.3 Jordi br, L'h, 18/03/2019 - 23:04

Totalmente deacuerdo, a ver si me ayuda a convencer a Pepe y Uno que os lee

#6.4 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 19/03/2019 - 01:41

#67.3

¿De qué me tiene que convencer?¿De que el torrajunquerismo es amor y no xenofobia?¿De que todo el que se oponga al Movimiento Nacional Amarillo es nacionalista?¿De que una vida con medio cerebro, como la del indepre medio, es preferible a una con un cerebro completo?¿De que vivir sobre la mentira es deseable? youtu.be/wp6g9NKnH5g.

#5 XMB, Barcelona, 18/03/2019 - 14:22

Más vale que el que tenga nómina de la Generalitat también lo compruebe cuanto antes mejor