Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2013. 09:24h.

Duran diu que als EUA "ningú no em pregunta" pel sobiranisme

El secretari general de CiU destaca "la importància" d'aquest fet

Duran diu que als EUA "ningú no em pregunta" pel sobiranisme

Duran, amb Mas i Homs, en una imatge d'arxiu

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, des de Washington, ha remarcat que "té la seva importància" el fet que "ningú als EUA no m'ha preguntat" fins ara pel procés sobiranista de Catalunya. I també ha dit que malgrat que "és molt difícil", "s'ha d'intentar fins a l'últim segon", perquè si "això no funciona", en referència a la seva tercera via, encara "carregarà més de raó aquells que creuen que l'única alternativa és la independència".

Duran i Lleida ha instat el president Mas a llegir amb atenció el seu article sobre la tercera via, ja que "no hi trobarà res que contradigui les resolucions del Parlament", ha assegurat, convençut. Segons Duran és "més que raonable" que vulgui dialogar amb el PSC. "Malgrat que de vegades es vulgui fer veure que es discrepa, no és així", ha afegit.

Duran és de viatge oficial als Estats Units com a president de la Comissió d'Afers Exteriors del Congrés. A Washington, s'ha reunit amb el seu homòleg nord-americà, el senador demòcrata Robert Menéndez.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#49 Papaluna, Barcelona, 11/10/2013 - 22:38

Si no le importa más que a los que viven del momio del sueldo del Estado vía autonomía y sus proveedores o chupópteros. Si ni les llama la atención a los 'catalanes' franceses que están la mar de a gusto formando parte de un estado superior, aunque Francia es Francia. Y aquí en plan fraticida.

#48 Lídia González , Lleida, 11/10/2013 - 20:04

Ves Durant ... que vols que li preguntin... Es com preguntar a un Ateu sobre el sexe dels Angels....

#47 Eduardo González Palomar, Manlleu, 11/10/2013 - 09:10

Por lo que se ve y a pesar de lo que digan en TV3, muchos catalanes, casi el resto de españoles, la inmensísima mayoría de europeos y el mundo entero viven ajenos a los antojos de los independentistas de Cataluña.

#47.1 Y que?, BXCN, 11/10/2013 - 11:22

La voluntad del pueblo en Catalunya solo ha de importar a los Catalanes... o es que te piensas que les importa mucho a los americanos lo que pensemos de ellos? El respeto internacional se ha de ganar trabajando y humildad... como se ha demostrado con el fracaso de la candidatura de Madrid a los JJOO

#46 simeo, barcelona, 10/10/2013 - 23:43

Potser el que li pregunten és pel cas Pallerols, oi?

#45 Josep, Berga, 10/10/2013 - 20:57

Sr. Duran: Com vol que li preguntin pel sobiranisme Català? vostè crec que va a Washington com a President de la comissió d' Afers Exteriors del Congrés ....ESPANYOL, a més si li preguntessin no ho diria mai per que els "seus amos" Espanya, li demanarien comptes.