Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2009. 19:14h.

Duran diu que el tripartit "mareja la perdiu" amb el finançament

El líder d'Unió assegura que "no hi ha hagut cap avenç significatiu"

Duran diu que el tripartit "mareja la perdiu" amb el finançament

Duran, a la Feria de Abril

El president del comitè de govern d’Unió, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat que, respecte de la reunió entre Salgado i Montilla, “no hi ha hagut cap avenç significatiu en matèria de finançament. Demano al Govern de la Generalitat i al govern de l’Estat que deixin de marejar la perdiu i que, d’una vegada, siguin capaços de posar-se d’acord amb un contingut que respecti un model de finançament per a Catalunya i que aquest comporti un increment substancial dels recursos sense deixar de ser, com desitja la població catalana, solidaris amb la resta de l’Estat però esperant també solidaritat aquí Catalunya”.

Duran, que ha anat a la Fira d’Abril on ha dinat amb representants de les cases regionals, ha assegurat que “la incapacitat de negociació del govern socialista a Madrid i la del govern tripartit a Catalunya no fan viable l’acord: tantes reunions, tantes dates i tants terminis no serveixen de res. Que deixin de marejar la perdiu i que arribin a un acord que compleixi l’Estatut”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 26/04/2009 - 20:07

No se contentan con marear la perdiz sino que se la comen y se quedan tan felices como los del cuento.Buenos coches a tutti chófer y tuneo, los sueldos más altos de cualquier autonomía,consejos de empresas ad hoc y enchufes para amigos.
Viva la Pepa!

#1 capsigrany, riumors, 26/04/2009 - 11:07

segur que amb tu , duran ja tindriem finançament però quin? En 25 anys de CiU encara estem al mateix lloc jaja, quina credibilitat que tens! ja estas preparant per pactar amb el pp