Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2011. 20:48h.

Duran diu que els pagesos andalusos reben el PER per passar el dia al bar

"No em poso amb el poble andalús, ni amb cap poble de l'Estat, només defenso el que és nostre"

Duran diu que els pagesos andalusos reben el PER per passar el dia al bar

Duran i Mas, al consell nacional conjunt de CiU

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que mentre els pagesos catalans no poden recollir la fruita dels seus camps pel baix preu, "en altres llocs d'Espanya, amb el que donem nosaltres d'aportació conjunta a l'Estat, reben un PER per passar un matí o tota la jornada al bar del poble".

"No em poso amb el poble andalús, ni amb cap altre poble de l'Estat, només defenso el que és nostre, que per això em paguen, per això em van escollir", ha afegit durant la celebració del consell nacional conjunt de Convergència i Unió.

El diputat al Congrés ha denunciat que "Catalunya no està justament tractada en matèria d'aportació fiscal al conjunt de l'Estat". "Però el que no hi ha dret és que quan nosaltres hem d'aplicar el que hem d'aplicar, perquè ens han deixat un forat com un cabàs a la Generalitat, hi ha una consellera socialista de Benestar Social andalusa, i no va contra els andalusos, que ens xulegi i ens digui que: 'mientras los catalanes cierran asilos yo inauguro nuevas residències'".

"Amb quins diners?", li ha preguntat Duran a la consellera andalusa. "Això ha d'acabar", ha reblat Duran.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#40 FRAN, Roda de Barà, 10/10/2011 - 21:46

yo no se que pollas hago yo en Catalunya, me tendría que pirar para el pueblo de mis padres, para estar todo el día por los bares, hablando de fútbol, de mujeres y poniendo a parir a todos los políticos. Yo quiero chupar de la teta del Estado, mi lo pide el cuerpo, o debe ser genético..

#39 Jordi, Terrassa, 09/10/2011 - 19:32

Té tota la raó senyor Durán, politicament no sóc del seu parer però en el tema de les ajudes als pagesos de la resta d´Espanya té més rao que un Sant

#39.1 Mark, bcn, 09/10/2011 - 21:14

No es del resto de españa, es solamente en andalucía y extremadura, no hablemos por hablar.

Y la idea del PER no es tan erróneo, lo erróneo es la aplicación y la poca voluntad política en intervenir en este fraude.

#38 ramon, Girona, 09/10/2011 - 19:11

Si algú dubta de les paraules de Duran que vagi a un poble rural d'Andalucia. He vist com un sol treballador pot justificar "peonadas" pel germà, el cunyat, la cunyada,la donaa... Si el propietari no li firma els jsutificant plega.

#37 kimet, bcn, 09/10/2011 - 16:10

No ha dit cap mentida, ara solo queda que labrunete comenci a bramar. Pero ha dit la veritat.

#36 no a les ajudes alos senyoritos, barcelona, 09/10/2011 - 15:16

per que sou tant ipocrites aC.I.U heu donat 160.00 se subvencion al senyorito Garcia Prieto, quina por que li teniu, nomes Si va votar en contra, ara a que be aquest comentari,per que no critiqueu les subvencion a la duquesa d'alba., per tenir els seus terrenys sense produir,