Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2015. 11:48h.

Duran diu que Mas es pot quedar "amb un pam de nas"

El líder d’Unió diu que pot quedar-se sense els vots de la CUP "per ser investit"

Duran diu que Mas es pot quedar "amb un pam de nas"

Mas i Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, diu que el president de la Generalitat, Artur Mas, pot quedar-se “amb un pam de nas” perquè “els ciutadans que donin suport a la llista de "Junts pel Si" apostaran molt més per un govern d'esquerres que per la independència”.

Duran en la seva carta setmanal manifesta que “algú es quedarà amb un pam de nas quan vegi que el que ha fet és contribuir que hi hagi el mateix color polític a les dues bandes de la Plaça de Sant Jaume”.

Davant l'eventualitat -diu- que qui avui és president de la Generalitat no només no tingui els vots de les CUP per ser investit -i encara menys per governar- sinó que fins i tot li faltin els de membres de la llista de la qual forma part, començant pel seu cap Raül Romeva, hi ha qui té interès a fer córrer que la ruptura de la federació és conjuntural”.

“Vaja, que a l’endemà Unió tornarà a posar els seus escons a disposició de Convergència! Doncs, no!” i deixa clar que “Unió es presenta amb un projecte propi i, com qualsevol altre partit, té aspiracions legitimes de poder aconseguir el suport d’una part important de la ciutadania”.

Finalment, diu que “creiem en el que proposem i defensem i estem segurs que, a mesura que passin els dies, cada cop hi haurà més ciutadanes i més ciutadans que s'hi trobaran identificats”.

“Respectem que Convergència hagi optat per la independència de la ma d'ERC, però a Unió no ens trobaran al seu costat amb el seu nou full de ruta ni avui ni a l'hora de fer govern”, conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 moianes, Moià, 07/08/2015 - 18:43

Quiona gran sort que han tingut països com Estònia, Xèquia, Croàcia, etc., de no tenir partits com Unió.

#6 Sembla estrany, Girona, 07/08/2015 - 16:57

Aquest dos sí que foten cara de pomes agres.

#4 Xevi, Bcn, 07/08/2015 - 14:28

CALLA NOSFERATU!! TU SÍ ET QUEDARÀS AMB UN PAM DE NAS. O ET PENSES QUE ET SEGUIRAN VOTANT PER A QUE VISQUIS LA GRAN VIDA.

#3 laila, bcn, 07/08/2015 - 12:36

Fa molta calor per anar sense boina.

#3.1 Bcn, Bcn, 07/08/2015 - 13:25

A que ets calva?

#3.2 moianes, Moià, 07/08/2015 - 18:45

Bcn: la laia es referix al Duran, no pas a ella.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 07/08/2015 - 12:34

Una Creu de Sant Jordi, un sou nescafe i cap a casa.
I aixo si, una fundacio d´etica, moral i pensament politic que el que fan els bons presidents de la Generalitat, els que pasan a la historia.
Tots els que ens han dut on ara som.