Publicitat
Política · 13 de Maig de 2012. 13:49h.

Duran dubta del sobiranisme de l'alcalde de Vic

"Fa molts anys que ens coneixem"

Duran dubta del sobiranisme de l'alcalde de Vic

Duran, amb Mas, durant la visita al congrés d'Unió

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha qüestionat durant el seu discurs per presentar la seva candidatura al congrés d'Unió el sobiranisme del seu rival, Josep Maria Vila d'Abadal.

Duran ha manifestat que "hi ha tants independentistes en la nostra candidatura com en l'altra" i ha advertit sobre l'alcalde de Vic que "fa molts anys que ens coneixem".

El cap d'UDC ha reclamat el suport a una direcció el més forta possible "perquè les que vénen i les que estan caient no són fàcils d'entomar" i ha reivindicat el seu dret a tornar-se a presentar tot i portar gairebé 30 anys al capdavant.

Duran ha expressat que "Catalunya necessita un partits forts" i ha defensat que la seva candidatura és "en positiu" perquè, segons ell, "és el moment més dolç de la història del nostre partit".

Finalment, ha dit que "l'autoritat no és autoritarisme. L'autoritat és fonamental en la nostra societat" i ha acabat la seva intervenció amb una reflexió final: "hi ha molta pedra per picar, dins i fora del partit".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, vic, 13/05/2012 - 20:21

Molta gent dubtem d'Unió en conjunt

#2 Josep-Maria, Barcelona, 13/05/2012 - 17:31

I el soberanisme de Mas, ¿se'l creu, en Duran? El catalanisme de Duran, ¿ens l'hem de creure?

#1 santsenc, Vila de Sants, 13/05/2012 - 17:11

Quina patoleia. Perquè ens l'hem de jugar amb la independència, total els qui pateixen l'expoli fiscal i els qui han de pagar les autopistes son el poble. Als hotels de Madrid el Duran no passa gana. I d'aquí a pocs anys ja estarà retirat amb una bona paga. Els altres que s'espavilin.