Política · 17 de Novembre de 2013. 10:14h.

Duran: "El procés acabarà malament"

El líder d'Unió manifesta que "no penso que puguem tenir la independència"

Duran: "El procés acabarà malament"

L'exdiputat David Pérez llegint l'entrevista a Duran al consell nacional del PSC

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha advertit que "al pas que anem em penso que acabarà malament" perquè "no penso que puguem tenir la independència i a Espanya són molt reticents a un canvi profund del nostre statu quo actual".

El líder de CiU a Madrid, en una entrevistaEl Periódico, ha dit que "vull que quedi absolutament clar que no vull robar a ningú l’esperança, però tampoc puc mentir davant la complexa realitat".

Duran parla de la seva relació amb Oriol Junqueras i explica que "no he parlat mai seriosament i profundament amb ell". En aquest sentit, admet que és un "error" i diu que "a través de diferents persones tant d’ERC com d’Unió Democràtica li he fet arribar la necessitat que pogués- sim veure’ns".

També fa referència a la proposta que va fer el líder d'ERC aquesta setmana i assenyala que "em vaig quedar de pasta de moniato. Un despropòsit" perquè "des que es va iniciar aquest procés és el pitjor favor que ha fet a la seva pròpia causa, a la independentista". 

"Però ja està bé que Junqueras digui el que pensa -continua-, perquè es vegi realment el que hi ha darrere d’ERC. Perquè hem viscut i encara vivim en el miratge que l’ERC d’avui és diferent de la del tripartit pel que fa a concepció de govern i a capacitat de governar. Però és exactament la mateixa".

Finalment, el líder d'Unió assegura que se sent "incomprès" a Madrid i a Barcelona. "Aquí a Madrid -exposa- em diuen de vegades ‘fill de puta, catalanista o porc independentista’ pel carrer" i a Catalunya "no em diuen això, però d’incomprensió política respecte a la meva posició n’hi ha aquí i n’hi ha a Catalunya".

"¿On em sento més incomprès? Encara em sento més incomprès a Espanya, i dic encara perquè no sé si amb el transcurs del temps pot modificar-se aquesta percepció", conclou .

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#43 jau, terrassa, 19/11/2013 - 05:34

DURAN ES INDEPENDENTISTA a la intimitat
http://img89.imageshack.us/img89/7063/p289.jpg

feu córrer la imatge, és molt bona.

#42 Pere, BCN, 18/11/2013 - 08:21

Acabarà malament per tu, pel PSC, pel PP, per C's i per Espanya i anirà bé per Catalunya, i el motiu és perquè serem independents.

#41 Santiago, Mataró, 18/11/2013 - 07:49

Hay mucho español de corazón en UDC, que está en el partido para chupar de la teta, ya que piensan que en el PP no tocan poder y pelas. En C's que también en el fondo apoyan sus planteamientos, ya que estos no son para nada independentistas, son demasiado no católicos. Es el partido clave parar esto

#40 Ona, Valls, 17/11/2013 - 21:54

Aquest també vol conservar la cadira, perque quan fotem el camp d'espanya, ja no podrá viure a la suit de l'hotel de madrit

#40.1 victor, barcelona, 18/11/2013 - 15:49

jajaja seguir asi y engañaos mas que jamas sereis un esado jaja lo llevais claro rrenegados de mierda

#38 Xevier, Salt, 17/11/2013 - 19:53

Sr. Mas o se'n van d'Unió i deixen sol a Duran ó milers i milers de catalanes i catalans diran prou i al final CiU no treurà ni representació al Parlament, vagin fent amb aquest soci (unió)....!!!

#38.1 marc, Mataro, 17/11/2013 - 20:18

be pero tenim ERC

#38.2 Pere, BCN, 18/11/2013 - 08:24

#38.1

i el partit de la Forcades, la CUP i Partit Antitaurí,... N'hi ha molts de partits que diuen sí a la independència.