Publicitat
Política · 22 de Maig de 2015. 11:13h.

Duran elogia el nou president de l’ANC

El líder d’Unió destaca la “formació i sentit profund de la política” de Jordi Sánchez

Duran elogia el nou president de l’ANC

Sánchez, amb Forcadell (imatge:ANC)

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, es felicita pel nomenament de Jordi Sánchez com a nou president de l’ANC en substitució de Carme Forcadell. “L’ANC ha elegit Jordi Sànchez com a nou president, i crec que és una bona notícia. De ser dirigida per una activista, l'ANC passarà a ser dirigida per una persona amb formació i sentit profund de la política”, afirma.

D’altra banda, recorda que “fora de Catalunya, dimarts es produïa una encaixada entre el príncep Carles d’Anglaterra i Gerry Adams. Òbviament conec el passat del dirigent del Sinn Féin i, per tant, no pretenc comparar de cap manera el passat d'Irlanda del Nord i la seva relació amb el govern de Londres amb el nostre cas”.

“Entre altres fets, cal recordar que el besoncle del príncep de Gal·les va ser assassinat per l'IRA. Però és una raó de més per pensar que l'encaixada entre l'hereu de la corona britànica i Adams hauria d'incitar a la reflexió al voltant de la necessitat de mirar al futur i cercar per la via del diàleg solucions als conflictes”, reivindica.

“El diàleg entre el govern català i l'executiu central és el que ha defensat el Parlament danès com a via per desencallar la qüestió catalana. Però ara no cal anar més enllà. No toca: ja tocarà!”, conclou.

Duran, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Frances, Reus, 22/05/2015 - 23:42

Fatal si li sembla bé aquesta elecció al Sr. Duran. De totes maneres li va faltar temps al Sr. Sánchez per afirmar que la DUI no és possible. No anem bé. Gens bé.

#17 Pere , Bcn, 22/05/2015 - 19:47

No haze falta dezir Nada maz. És el que passa quan es menysprea la votació que vem fer els socis.

#16 Carlos Gomez, Bcn, 22/05/2015 - 19:46

La Verge de Xerta ha transmutat i ja ha pujat al cel.
Gloria a Deu a les altures i gracies per deixarnos descansar d´una vegada.
Aixo era inaguantable.

#15 Joan , València, 22/05/2015 - 16:13

És clar jordi sànches és un espanyolista com el Duran

#14 Dionís, Caldes de M., 22/05/2015 - 15:34

Si a Duran li agrada és que no és bo per Catalunya!

Forcadell que està pasant ! ?