Lloa la seva actuació en la reforma laboral i insta ERC a fer "autocrítica" per Montilla

Duran elogia Rajoy

Duran i Lleida

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, considera que "si el resultat electoral del 20 de novembre va confirmar que Catalunya és diferent, el fet que un expresident de la Generalitat vagi a fer de senador ens converteix en una comunitat autònoma més".

"Els que sovint donaven lliçons de nacionalisme i que en el seu dia van optar per fer president el qui ara serà senador en lloc de votar a qui havia guanyat les eleccions i, a més a més, representava el nacionalisme català, haurien de fer un esforç d’autocrítica. Qui sembra vents, cull tempestats", afegeix.

D'altra banda, Duran explica que "en l’àmbit econòmic, però en aquest cas Espanya endins, el futur president del govern s’ha reunit amb els líders dels dos principals sindicats i amb el president de la CEOE. El tema de fons ha estat la reforma laboral. Pel que diuen els mitjans de comunicació, Rajoy ha donat fins a Reis de termini perquè, en el context del diàleg social, hi hagi un acord sobre la reforma laboral, i si no n’hi ha, actuarà el govern".

"Personalment, no puc deixar d’estar-hi d’acord. Ho havia defensat sempre davant Rodríguez Zapatero i ho faig ara també per coherència. Seria molt millor que sindicats i patronals es posessin d’acord, però fa molt de temps que estan parlant i, per tant, si a hores d’ara no s’imposen, el govern no pot negligir la seva responsabilitat ni descansar en el fet que no reformi la legislació laboral perquè no hi ha acord en el marc del diàleg social".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Aurora, Polinyà, 03/12/2011 - 15:30

Ves quina novetat, el botifler Pere Anton Veciana, també era català i elogiava a Felip Vé i el servia fidelment en contra dels catalans.

#7 Séneca, Barcelona, 02/12/2011 - 22:48

És normal que en Duran conecti amb Rajoy. Uniò i el PP formen part del grup popular europeu; tan sols els separen els detalls nacionalistes. Prefereixo mil vegades més a aquesta gent que a la que ens ha governat fins ara (PSOE i PSC purria del tripartit) que ens han enfonsat, humiliat i arruinat,

#7.1 jajjajaaaaa, barcelona, 03/12/2011 - 15:29

la ruina es nacionaismo des de hace 33 años.......deberian estar ilegalizados, y ponerlos a trabajr a pico y pala....es verdad el PP siempre ha querido mucho a Cataluña.....caambia de medicacion con urgencia

#6 manolo, barcelona, 02/12/2011 - 13:58

El patético Duran sigue haciendo méritos para llegar a ser ministro del PP.

A este hombre, se lo tendrían que conceder, aunque sólo sea por insistencia.

Me lo imagino siguiendo moviendo la cola en el Palace, pero esta vez de Sr. ministro (de lo que sea)

#5 Mariona, Sabadell, 02/12/2011 - 13:58

El que més els importa als polítics, i sobre tot uns més que altres, és estar al poder, per així poder pagar les hipoteques de les seves mansions.

#4 Sara, Barcelona, 02/12/2011 - 13:57

Adular, adular, adular.... Raspatllar, raspatllar, raspatllar... El que importa és estar al poder, i com més amunt millor.