Publicitat
Política · 18 de Juny de 2011. 15:48h.

Duran encoratja el PP a presentar una moció de censura

"Cal una nova llei electoral", afirma el líder d'Unió

Duran encoratja el PP a presentar una moció de censura

Duran, al consell nacional d'Unió

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha instat el PP ha presentar una moció de censura al PSOE. Durant el consell nacional d'Unió, Duran ha subratllat que "ha arribat l'hora de dir que, si el govern socialista de Zapatero no fa les reformes que cal fer, les que necessita la nostra economia, si no les fa de veritat, el millor que pot fer és deixar el pas a un altre. No estic reclamant eleccions anticipades. No entraré en aquest joc perquè no està a les nostres mans, sinó a les del president del govern o a les de l’oposició que pot presentar una moció de censura".

El president del comitè de govern ha assenyalat que "no estic reclamant eleccions anticipades (..), el que reclamo és que es facin, d'una vegada, les reformes imprescindibles per a la nostra economia" i ha afegit que "estem davant d’un cert drama polític perquè ni el PSOE fa el que hauria de fer ni el PP deixa fer al govern el que hauria de fer".
 
Duran i Lleida ha dit que "tot i que a les darreres hores hi ha hagut una certa recuperació de la situació critica, Espanya i Europa continuen en una situació delicada. Mai, nosaltres hem ajudat a crear alarmisme sobre la situació econòmica, però no podem negar que continuem en una situació delicada" i ha assenyalat que "l'economia ha sortit de la UCI, però continua en planta, no ha abandonat l'hospital, i a vegades, quan una persona està a la UCI les coses es poden complicar i has de tornar a la UCI. No hem de baixar, doncs, la guàrdia".

Duran ha acabat subratllant que "cal una nova llei electoral. És urgent, i seguint el model alemany. També cal economia social de mercat, equilibris socials per als excessos dels mercats i hem de ser molt conscients que si no reaccionem –independentment que hi hagi gent o no a la Plaça de Catalunya o a la Puerta del Sol- farem una societat formalment democràtica, però inviable democràticament".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Montse M., Vilassar de Mar, 18/06/2011 - 17:12

I els catalans encoratgen a Duran a presentar-se sol, sense CDC, a unes eleccions. A veure quants vots treu. I també l encoratgen a deixar pas a noves generacions del seu partit; ja que ell porta 30 anys manant a UNIO sense assolir cap resultat polític ni cap aportació tangibles.

#2.2 aloma, bcn, 20/06/2011 - 11:57

Parla per tu, no pels catalans!