Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2015. 15:41h.

Duran: “ens fotrem un pa com unes hòsties”

El líder d’Unió troba “una barbaritat” la proposta de resolució conjunta de Junts pel Sí i la CUP

Duran: “ens fotrem un pa com unes hòsties”

Duran, a Lleida

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, a preguntes dels periodistes sobre la la proposta de resolució conjunta de Junts pel Sí i la CUP, ha dit que “és una de les condicions que la CUP ha posat a CDC i a Junts pel Sí per a una possible investidura del president Mas. Pretendre complir només la legalitat que emani del Parlament, si està en contra de les lleis de l'Estat espanyol, és una barbaritat. Així no anem enlloc".

El líder socialcristià ha afegit que “qui són ells per dir que una llei s'ha de complir i l'altra no? A partir d’aquí, per què hem de complir una llei d'una determinada disposició o d'una altra? Estem entrant en un joc molt i molt perillós" i ha assenyalat que “la legalitat és una i mentre Catalunya formi part d'Espanya i de la Unió Europea, -ja sé que la CUP no vol que en formem part-, les disposicions generals de la UE, de l'Estat espanyol i de Catalunya formen totes un cos jurídic que són la legalitat actual".

Duran ha assegurat que "mantenint l'actitud de Rajoy i de Forcadell, ens fotrem un pa com unes hòsties, no resoldrem problemes que afecten el dia a dia. I interessaria que arribéssim a trobar una solució -que de ben segur no estarà al gust dels separadors espanyols ni dels separatistes catalans- però en la qual hi pugui trobar-se identificada una gran majoria –no només el 50+1".

“Per això treballarem. Amb actituds com la de Rajoy i de Forcadell,– -molt respectables, però en discrepo dels dos- no arribarem enlloc i continuarem patint tots", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Joana, Reus, 28/10/2015 - 11:37

Un altre -ara un polític- que no coneix el català. Quan en Duran diu "ens fotrem un pa com unes hòsties" vol dir que "ens fotrem una hòstia" o "farem un pa com unes hòsties". L'hibridisme de la seva expressió és un símptoma de l'ambigüitat política en què es mou el personatge (aragonès).

#16 pere, lleida, 28/10/2015 - 00:04

L'hostia ja te l'has fotut tu i ara el 20d sera la segona.

CALLA DE UNA VEGADA I PLEGA QUE AL PALACE ELS FALTE SUITS

#15 moianes, Moià, 27/10/2015 - 19:17

Duran suposo que per a tu els problemes del dia a dia no són que els teus amics d´españa ens fotin cada dia quaranta-cinc milions d´euros. Doncs precisament aquests problemes que a tu no t´importen gens són amb els que volem acabar.

#15.1 maria, Barcellna, 27/10/2015 - 21:26

Prou de subvencionar poples paràsits com Moià i molts altres. El diners dels barcelonins per als barcelonins. Comarques, prou de gandulejar. Vinga, a treballar.

#15.2 Borrell ll, Girona, 27/10/2015 - 23:02

Comoooorrr? Barcelona s'emporta les grans inversions i infraestructures per donar servei a tot el pais ( aeroport, port, rodalies , VAO, TNC, .... ) tens algun estudi que demostri el que dius? Apa, ves a embolicar la troca al una altra banda.

#15.3 mediterrani , barcelona, 27/10/2015 - 23:04

i ha donar-li de menjar als porcs.

#13 un musclu, bcn, 27/10/2015 - 18:45

Ja veus on es pot arribar fent tonteries...Haver-ho previst abans

#12 rejas, para todos.cat, 27/10/2015 - 18:40

Duran debe estar pensando .. de buena me he librado librandome de estos que los veo en fila al cuartelillo.