Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2011. 09:45h.

Duran es desmarca de la consulta d'Homs sobre el pacte fiscal

"Aquesta és una expressió del senyor Homs, és una opinió seva"

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on s'ha desmarcat del referèndum sobre el pacte fiscal que va anunciar el portaveu del Govern, Francesc Homs.

Duran ha assenyalat que "aquesta és una expressió del senyor Homs, molt respectable, però és una opinió seva". "No vull dir que no sigui unn dia opinió del Govern, però el Govern no ha pres cap desició sobre si convocarà o no convocarà un referèndum", ha remarcat.

Sobre el fet que Homs sigui el portaveu del Govern, el dirigent nacionalista ha recordat que "jo parlo com a secretari general de CiU, que és la força política que governa a Catalunya". "Si no podem treure el pacte fiscal ja decidirà el Govern el que ha de fer", ha sentenciat.

Duran, a TV3
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 Antoni, La Pobla de Segur, 13/12/2011 - 08:57

Penso que PP i CIU han pactat. No sé si es bó o dolent per l'economia. Si deixen participar realment a CIU en el programa económic serà bó. En tot cas només així es pot entendre les declaracions de'n Duran. Potser han pactat la concessió del Pacte Fiscal. Ves a saber..

#11 Carme F., Tarragona, 13/12/2011 - 01:45

El Duran Lleida no es cansa de fer sermpre aquesta mena de paperots? Que potser no veu que la seva època s acaba? Porta quasi 40 anys vivint nomès de la política sense fer cap aportació real i ara no té més expectativa que la de serguir enredant...

#10 ramon, barcelona-c, 13/12/2011 - 01:00

CiU dilapida la posició de fortalesa adquirida i confirmada per les urnes . Les declaracions del sr Duran i les seves filies conegudes , la sra Gispert , voler distreure del tema de l'expoli fiscal portant l'atenció cap el frau fiscal com la solució ,dir que l'estat espanyol no te diners etc

#9 joan, manresa, 12/12/2011 - 19:11

El Casal,19h.---Sr.Duran..,Sr.Duran...,no juguem amb las cosses de menjar..,nosaltres pobres i vells pensionistas començem estar farts de las sevas ideas i comentaris.Ai, sí els antics dirigents d'Unió axequesin el cap,com correría..Marchi ya d'aquesta federació,dexi viure i respirar a CDC.Fora

#8 DURAN, PLEGA JA...., BARCELONA, 12/12/2011 - 12:48

DURAN si no hi ha pacte fiscal, IMMEDIAT, quin sentit te tenir a en DURAN. jo abans respectava aquest home i molt pero cada dia veig que no ens serveix ja i L'UNIONISME DE UDC ES UN PROBLEMA PER ALS CATALANS. DURAN , deixa lloc a un altre com en vila d'abadal perque ja estas MOLT CREMAT AMB EL TEMA.