Política · 2 de Novembre de 2012. 15:31h.

Duran es desmarca de Mas

El líder d'Unió creu que "no té sentit" un referèndum que no sigui legal

Duran es desmarca de Mas

Mas i Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha desmarcat de les consideracions del president del Govern, Artur Mas, sobre la independència i ha assegurat que "és dolent que Catalunya no tingui a Espanya" i que "no té sentit convocar un referèndum que no sigui legal".

"No m'imagino una Espanya sense Catalunya. És dolent per a Espanya que no tingui a Catalunya i és dolent per a Catalunya que no tingui a Espanya", ha manifestat.

Duran, en una entrevista a Punto Radio, ha explicat que a Catalunya no hi ha una majoria de ciutadans que vulguin la "independència" i malgrat que Mas ja ha dit que en cas que el Govern espanyol prohibís fer un referèndum es faria una consulta per a ell "no tindria sentit".

Preguntat sobre la decisió de la Junta Electoral de retirar l'anunci del Govern per a fomentar el vot -en el qual hi apareixen imatges de la manifestació de la Diada- el democristià ha admès que no l'ha vist, però que és "lògic" que sí es fa "alguna cosa més" que esperonar la participació.

També ha reiterat, després d'haver comentat aquesta setmana que és "gairebé impossible" que una Catalunya independent entri a la UE -fet que no va agradar gens a Mas-, que "és el que diu la llei i el que jo penso".

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#60 LLuis de Manresa, Manresa, 04/11/2012 - 22:59

Unio es un partit de business. Es public. No ens fa falta...

#59 Rafa, Martorell, 04/11/2012 - 09:12

Només he votat una vegada a CiU , a les municipals, van treure majoria i com totes les majories son dolentes, fan i desfant, menyspreuen i no escolten. Ara tinc dies que penso votaré al Sr. Mas, però cada dia que passa CiU hem dona raons com aquesta del Sr. Duran, que no puc votar a la persona.

#58 Dur i Ran, Barcelona, 03/11/2012 - 21:19

Tururuuuuut majoria absoluta.

#56 xavi, Igualada, 03/11/2012 - 17:02

JO ANAVA A VOTAR CIU. ARA TINC CLAR QUE VOTARÉ ERC.
.

#56.1 valeri, bna, 05/11/2012 - 13:24

JOANAVA A VOTAR ERC, ARA TINC CLAR QUE VOTARE CIU.

#55 XALOC, Barcelona, 03/11/2012 - 16:55

Quina imatge que està donant CIU a Europa! Irresponsable i negligent per convocar eleccions en aquests moment, i ara, desacord intern sobre el procés d'independència.
SÍ al referendum, SÍ a un estat propi, NO a la cortina de fum de CIU. "...Aquestes eleccions turró soberanista..."