Publicitat
Política · 31 de Març de 2011. 23:33h.

Duran es desmarca de Pujol

"Jo defenso la postura de l'estat confederal"

Duran es desmarca de Pujol

Duran, Pujol i Mas, en una imatge d'arxiu

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat que entén i respecta el sentiment independentista que ha manifestat l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, però ha dit que no el comparteix.

Duran Lleida s'ha referit així a les declaracions que Pujol ha realitzat a Catalunya Ràdio, on ha assegurat que ha votat per avançat en la consulta independentista  i que el seu vot ha estat a favor de la independència de Catalunya.

"Accepto la seva postura perquè té dret a rectificar els seus plantejaments anteriors, i ha afegit que veu el problema que això comporti poca cohesió o que no sigui viable, jo defenso la postura de l'estat confederal", ha assenyalat Duran Lleida a Sabadell.

El líder d'Unió ha assenyalat que tant el plantejament de Pujol com el seu són dos utopies, però que cada un ha de defensar el que creu.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Josep Ma., Terrassa, 02/04/2011 - 12:12

Confederal ... Federal ...
I per què collons no pot ser Catalunya un Estat independent com ho son Portugal i Andorra, amdós dins la península ibèrica geograficament?
Portugal havía sigut Espanya i no li ha pas anat malament com a independent.
Quina rèmora, Duran!!!

#12 Olga Sants, Badalona, 01/04/2011 - 18:49

La immensa majoria de convergents que conec, si puguéssin, votarien a Pujol i botarien a Duran.

#11 gironi, barcelona, 01/04/2011 - 17:55

Més clar l´aigua. El lloc d´el Sr. Durán, seria al PP. Esteria molt mes comode, com a casa seva, amb els seus, a Madrid i només miran per le seva cadira. Aquest SR. está fent molt de mal a Catalunya.

#10 Jordi Tallaferro, Barcelona, 01/04/2011 - 12:05

L'independència de Catalunya i el naixement de un nou Estat a Europa no és una utopia.

#9 Gemma, Barcelona, 01/04/2011 - 12:00

Si respecta a Pujol, per què no és capaç de respectar la pròpia gent d'Unió que també és independentista? Enlloc d'apartar-los del partit com va fer amb Riera o els de Tarragona... Segur que també és al darrera de la dimissió de Roca http://bit.ly/fvL5zK