Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2008. 19:54h.

Duran és el tercer líder més valorat a l'Estat

Cap dirigent no arriba a l'aprovat

Duran és el tercer líder més valorat a l'Estat

Josep Antoni Duran i Lleida

El Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) ha difós el baròmetre corresponent al mes d'octubre, segons el qual Zapatero continua sent el líder polític més valorat, com en l'enquesta de juliol, encara que la seva puntuació, 4,73, no arriba a l'aprovat. Rajoy segueix en segon lloc, amb una nota mitjana de 3,88, abans que el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida (3,26), i el diputat d'IU, Gaspar Llamazares, que aconsegueix un 3,11.

El CIS també sondeja sobre la confiança que inspiren Zapatero i el líder de l'oposició, i l'octubre el president del Govern espanyol augmenta lleugerament la percepció positiva que d'ell tenen els ciutadans, mentre que Rajoy amb prou feines millora el seu nivell de confiança. A més, els ciutadans veuen l'Executiu més capacitat que al PP per afrontar reptes com l'ocupació, l'educació, la sanitat, la política exterior, el terrorisme, la lluita contra la delinqüència o l'habitatge.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Maite, Barcelona, 06/11/2008 - 00:08

Doncs deu ser per què diu coses que agraden a tots llevat dels votants de CIU. O cal recordar que es qui ha tret - per segona vegada - el pitjor resultat de CIU a Madrid? O serà per la seva aliança amb el Rei i el Comte de Godó? A Catalunya no interessa.

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/11/2008 - 23:15

Meliq Salau (Reus) Mil gracias por no repetir el rollo de los 2 millones de votos
para Tena y Carretero. Me temo que no será porque yo te haya convencido de que es una sandez, sino un lapsus.
Respecto a Durán me preocuparía estar
junto a Zp y Rajoy.

#1 Meliq Salau, Reus, 05/11/2008 - 22:23

I, per tant, el català millor valorat per Castella.
No cal dir res més!

Quo vadis Convergència Democràtica de Catalunya?