Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2011. 11:28h.

"Duran és incapaç de frenar el separatisme de Mas"

Sánchez Camacho afirma que el Govern "vol conduir a la separació entre Catalunya i Espanya"

"Duran és incapaç de frenar el separatisme de Mas"

Camacho, amb Rajoy, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, "és incapaç de frenar el sobiranisme i el separatisme de CDC i d'Artur Mas".

En una entrevista a l'ABC, diu que treballarem amb el Govern "per sortir de la crisi", però ha remarcat que "sense cap pretensió de ser socis preferents o estables d'un govern que vol conduir a la separació entre Catalunya i Espanya. És per això que no vam votar la investidura de Mas".

La líder dels populars catalans manifesta que "no sé si el que fa Duran a Madrid és 'lobbisme' o política d'Estat. Si sé que Duran ha estat el soci còmplice de Zapatero fins a l'últim moment, i ara Duran pretén que ens oblidem d'això. Ens van dir que donaven suport al Govern per responsabilitat: doncs un any i mig després d'allò Catalunya i Espanya estan molt pitjor".

Finalment, Camacho vol que "Catalunya torni a ser la locomotora d'Espanya, que liderem la recuperació econòmica. Aquesta és la contribució del catalanisme polític que defensa el PPC. Duran confon els interessos del catalanisme amb els de CiU i els seus propis".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardedol, 25/08/2011 - 00:40

no, no, no sra. camacho, la locomotora de Catalunya serà per Catalunya. Votarè al PP perque el sr. Màs anticipi la independència.

#11 Montse G., Barcelona, 22/08/2011 - 23:25

Ens agradi o no, Duran es la única solució per evitar la majoria absoluta del PP que, amb l excusa de posar ordre en el desgavell de ZP i donar progrés econòmic, convertirà Catalunya en una autonomia qualsevol. S ha d aprofitar que per alguna raó Duran és el polític millor valorat a Espanya.

#10 joan, manresa, 22/08/2011 - 17:58

El Casal obre la seba tertulieta.--Sr.Alicia,si te el protagonisme que te no son per els seus mérits no,Vosté pot obrir la boca gracias a la posició de ERC en la investidura...y també ala poca mala baba (politicament) del Sr.Mas.Miri Sra.Alicia li agradi o no L'Independencia caurá axís de sencill

#9 Miquel, Barcelona, 22/08/2011 - 13:51

Notícia d'última hora!
Duran és incapaç de frenar l'españolisme més recalcitrant del PP (en cercles intíms fins i tot l'abraça!)

#8 Enric, Argentona, 22/08/2011 - 13:29

El separatisme de Mas... ha ha ha ha!!! El separarisme de Mas... ha ha ha ha ha...!!!