Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2013. 12:22h.

Duran es queixa dels periodistes

Considera que no el volen "presentar com una persona íntegra"

Duran es queixa dels periodistes

Duran

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, lamenta que "dimecres em van entrevistar al programa de Manel Fuentes de Catalunya Ràdio. L'únic titular que en va quedar va ser: 'si un dia fos imputat, que estic convençut que no se m’imputarà, deixaré la meva acta de diputat i la meva responsabilitat política'".

Duran apunta en aquest sentit que no pretén "matar el missatger, però el que vaig dir va ser en el context d’una reflexió més àmplia, molt més àmplia". "És obvi que la frase que es va escollir de la meva entrevista de Catalunya Ràdio no pretenia presentar-me com una persona íntegra. La pretensió era presentar-la com una advertència respecte al que hauria de fer Oriol Pujol, del qual han demanat la imputació".

"S’intenta i s’intentarà furgar en el si de CiU per trobar diferències o alimentar-les, fins i tot a nivell personal. Però, pel que fa a mi, procuraré no donar-hi peu, que no vol dir renunciar quan calgui a sostenir les posicions polítiques que cregui necessàries", adverteix.

"En l’àmbit personal, no m’hi trobaran. En el cas del secretari general de CDC, prengui la decisió que prengui, tindrà el meu suport. Només ell -com deia en Trias- pot valorar la situació. És molt més jove que jo i ell deu saber, en funció de la vida política que li queda per endavant, què és el que ha de fer", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, barcelona-c, 09/02/2013 - 17:10

La classe periodística es com el país aixelabrada i poc amiga de la mesura i la raó raonada . Potser no som com el veins bàrbars pero tenim mes dels habitants del nord d'Africa que dels anglesos a qui ens agradaría semblar-nos. Aquest país ha de fer un gegantí esforç per millorar tots en cada lloc

#7 integritat, bcn, 08/02/2013 - 21:26

Si no sap el que es la integritat . Si ho fos ja fa temps hauria de haber dimitir

#6 laura, L'H, 08/02/2013 - 19:41

No tinc cap simpatia per en Duran, però té raó. Vaig escoltar tota l'entrevista i va dir entre altres coses que si ell fos més jove probablement no plegaria si l'imputessin. Només ens queixem dels polítics, però els mitjan de comunicació estan fent molt mal al pais.

#5 botifler defensa lobbys, bna, 08/02/2013 - 18:10

Duran es la hipocresia personificada, quan precisament ell ha estat el polític més protegit pels periodistes del règim durant anys i panys

#4 Cesc, BCN, 08/02/2013 - 14:59

I què vols que facin els periodistes Duran? que menteixin?