Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2010. 12:10h.

Duran es queixa que el cas Pallerols fa 11 anys que dura

"Unió no ha cobrat mai un cèntim ni regularment ni irregularment del senyor Pallerols"

Duran es queixa que el cas Pallerols fa 11 anys que dura

Duran, en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU i president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha recordat en la seva carta setmanal que "fa onze anys que s’està instruint l’anomenat cas Pallerols". "Ja poden pujar-hi de peus, però Unió no ha cobrat mai un cèntim ni regularment ni irregularment del senyor Pallerols, i encara menys lligat a la concessió de cursos de formació", afirma.

Duran lamenta que "dimecres, El Periódico va publicar un informe de Fiscalia que, segons ells, posava al descobert una trama milionària de finançament irregular d’Unió. Un cop més, coneixíem abans pels mitjans de comunicació decisions de la justícia –en aquest cas, un informe fruit d’una investigació de Fiscalia. Això tampoc és justícia".

El dirigent nacionalista considera que això "crea una indefensió total i el mal que fa és irreparable. M’agradaria recordar ara portades i informacions amb el corresponent suport gràfic que afectaven persones imputades pel cas Pallerols, a les quals després el Tribunal Suprem va exonerar de qualsevol responsabilitat".

"Em sorprèn que la Fiscalia vagi sempre darrere d’Unió Democràtica de Catalunya i que, en canvi, no hagi obert ni una sola diligència -que es conegui públicament, com ens passa amb els nostres temes- en referència a la quantitat de fons suposadament malversats dels informes contractats per part del tripartit al llarg d’aquests darrers anys i que constitueix un autèntic escàndol", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pere Valls, Tarragona, 20/02/2010 - 18:52

CIU son uns altres "mercenaris" de la política, no es mullen mai, només quan ho veuen segur per assentar-se al poder i poder fer i desfer al seu gust. Se us veu tant el llautó els de Pujol, S.A.

#6 Meliq Salau, Reus, 19/02/2010 - 22:57

En Duran és traïdor i en Mas i el príncep Oriol s'hi deixen trepitjar
Tan de bo que puguin enxampar-lo en algun delicte per a desempallegar-se'n
Ara bé, la màfia política predominant, prevaricadora i apoltronada és la colonial: PSOE(PSC)-PP(PPC)

#5 indignado, Barcelona, 19/02/2010 - 17:29

Estoy saturado de comprobar como personas acumulan cantidades ingentes a costa del contribuyente.
Lo peor, es que al final, no pasará nada. Casos como el Sr. Billet, o el Sr. Pujol saltando a la palestra para decir "mejor no tiremos de la manta me pueden

#4 INDIGNADA, barcelona, 19/02/2010 - 16:32

Fa 10 anys que la fiscalia investiga aquet ultim cas. Ja esta be de que amb els diners dels contribuient aquets senyors visquin de luxe. Qui li paga les seves corbates de HERMES, els dinars al via venetto. Tenen la cara de dir que no saben res?

#3 Indigeta, Cipsel.la, 19/02/2010 - 14:06

Qué alguns que com els del P$C-P$OE son capaços d'organitzar un 23-F per sssolir el poder, també ho seran per possar institucions de l'estat com la fiscalia al seu servei. No en tingueu cap dubte de la manca de decencia del P$C-P$OE.