Publicitat
Política · 25 de Maig de 2014. 15:39h.

Duran es recupera del pinçament a l'esquena

El líder d'Unió pot votar després de perdre's el tram final de la campanya

Duran es recupera del pinçament a l'esquena

Duran, en el moment de votar

El líder d’Unió (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha pogut exercir el seu dret a vot com mostra la imatge després d'un pinçament que l'ha mantingut allunyat de la campanya en el tram final.

Duran, en efecte, no va poder participar en el míting final de CiU divendres passat al Pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona i va ser substituït per Ramon Espadaler. El líder d'Unió també es va perdre els mítings centrals a Lleida, Girona i Tarragona.

Precisament, en els darrers dies havia crescut l'intercanvi d'acusacions entre el líder d'Unió i Esquerra. El també secretari general de CiU va acusar ERC de "no jugar net" en el seu compte de twitter.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 valeri, bna, 26/05/2014 - 18:44

El Duran potser es recupera del pinçament a l'esquena; però el que no es recupera de la cara dura que gasta. Independencia ja.

#10 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 25/05/2014 - 19:50

Duran, per poder donar el meu suport a CDC he hagut de votar a contracor el teu partit.. espero que no em facis penedir d'aquesta decisió.

#9 Ramonet, Catalunya, 25/05/2014 - 19:44

Tots ela qui heu votat a CiU, heu votat aquest "senyor", és a dir, la tercera via. Per tant, d'aquí endavant, quan aquest "senyor polític" continuí votant al costat del PP per defensar a una casta d'especulars i contra els interessos de Catalunya, com a mínim, per dignitat, calleu.

#8 kandan, Palma, 25/05/2014 - 19:40

Es curioso que no se critique la esquizofrenia de un partido que una parte (cdc) pide el voto para el partido liberal (en vez de el de Le Pen) y el otro para unio, para el partido popular europeo al que tanto detestan. El cinico del Palace no puede ser mas oportunista.

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/05/2014 - 17:33

Me alegro. Confiemos que mañana este pinzamiento no afecte a Mas o a Homs. Han estado convergiendo con Duran y esta dolencia se trasmite por contacto. Le irá bien a Duran estar en condiciones de echarse al monte a respirar. Mañana el aire de CiU puede estar enrarecido o cargado de ERCes.