Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2013. 23:25h.

Duran: "Estem atrapats"

El líder d'Unió diu que "jo no he portat el país aquí"

Duran: "Estem atrapats"

Duran, en un moment de l'entrevista. (Foto: 8tv)

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha indicat que "estem atrapats", però ha alertat que "l'Estat, si ens quedem on estem, ens trepitjarà molt més, la bota encara ens estrenyerà molt més". El dirigent nacionalista ha recordat que "el que no vull és que es mantingui l'status quo actual".

El portaveu de CiU al Congrés ha remarcat que "jo no he portat el país aquí", en una entrevista al programa 8 al dia de 8tv. En aquest sentit, ha afegit que "gent d'allà i d'aquí l'hem portat on l'hem portat ara. Hi ha moltes responsabilitats repartides, jo no sóc qui per fer de jutge".

El líder d'Unió ha remarcat que "hi ha una mínima porta oberta a la negociació", però alhora ha matisat que "malgrat creure que hi ha una porta oberta veig molt difícil que es pugui arribar a un acord".

Duran ha assenyalat que "la tercera via l'ha de proposar l'Estat i l'Estat no fa la proposta". També ha indicat que la declaració unilateral d'independència "no té viabilitat perquè no ens reconeixerà ningú".

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#51 BEJOTA, BCN, 26/10/2013 - 16:52

Banco Sabadell no ve claro lo de la independencia
24/10/2013 - 19:03

"Un banquero quiere escenarios previsibles y estables", ha asegurado el CEO de la entidad financiera, Jaume Guardiola

#50 BEJOTA, BCN, 26/10/2013 - 16:52

Lara adverteix que a Europa "hi ha unanimitat" contra la secessió de Catalunya
El president de Planeta assegura que li han dit que s'oposarien a la independència de Catalunya comissaris europeus, autors de les seves editorials a França, i alts càrrecs tant francesos com europeus.

#49 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/10/2013 - 00:47

Tanto PSOE como PP han creído durante años que en CiU había seny. Se equivocaban. La insensatez cometida por CiU al abrazarse a ERC será difícil de arreglar. Si Cambó levantara la cabeza les diría de todo a Pujol y a Mas.
Lo que está estropeando el NACIONALISMO lo arreglará el CIUDADANISMO.

#48 Gavarres, Girona, 25/10/2013 - 18:39

Sr duran no pateixi mes. Es el que te quan vols una cosa que no depen de tu, oi? La solució es clara. Una mica mes i tot dependrà de Catalunya. Consulta ja!

#47 Kropotkin-Harto de esbirros del régimen, Vic, 25/10/2013 - 17:47

El régimen se tambalea. Juntos lo podemos derribar. A por ellos...