Publicitat
Política · 16 de Gener de 2012. 09:10h.

Duran: "Fraga va ser una persona clau a la Transició"

"A banda de les diferències ideològiques", segons el líder d'Unió

Duran: "Fraga va ser una persona clau a la Transició"

Duran, en una foto d'arxiu

El president del Grup Parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats i del comitè de govern d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep A. Duran i Lleida, ha remarcat sobre Manuel Fraga que “a banda de les diferències ideològiques, Manuel Fraga va ser una persona clau perquè la Transició fos un èxit, més enllà del seu passat polític”.
 
El líder d'Unió ha ha manifestat el seu condol a la família i al PP per la mort de l'exministre de Franco, president fundador del PP i expresident de la Xunta de Galícia. Duran ha parlat personalment amb el president del PP, Mariano Rajoy, per traslladar-li el seu condol.
 
Finalment, Duran i Lleida també ha remarcat que “més enllà de les diferències, a nivell personal sempre he tingut per part seva un tracte exquisit”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 culé, BCN, 17/01/2012 - 09:21

Els de Unió sou així, la meva veina De Gispert, de totat la vida parlant en castellà, perque ve de familia benestant de sempre de Barcelona, el seu pare en la época de Franco ja tenia càrrecs, que ara a heretat la seva filla, por la gracia del caudillo i de Unió. No m'extranya el carinyo al Fraga.

#10 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 16/01/2012 - 14:42

Duran: "Fraga va ser una persona clau a la Transició"
---

I tu tambè. Tots dos sou igualets.

#9 Tomppa, Sabadell, 16/01/2012 - 13:02

Clau de transició ( mort de nació català ) ha estat i continua a ser la gent del CiU. CiU es partit que més suport rep de Catalunya i com això es practicament solament responsable que el català i Catalunya com una nació ha estat anulat. En català no es pot fer gaire cosa a Catalunya, merci CiU.

#8 Inocenci, Castellar del Vallés, 16/01/2012 - 12:56

Sols així puc entendre que et diguèssin José Antonio en el teu Alcampell natal.

#7 Enric, Tarragona, 16/01/2012 - 11:32

Visca Vila d'Abadal !!!!