Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2012. 22:28h.

Duran insta al sector sobiranista de CDC a no embolicar la troca

El líder d'Unió insta els convergents que "volen canvis al Govern" a "deixar descansar la gent"

Duran insta al sector sobiranista de CDC a no embolicar la troca

Una imatge de la piulada de Duran

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha instat els sectors de CDC que "volen canvis al Govern" o "diuen amb qui hem de governar" a "deixar descansar la gent", en una piulada al twitter.

"Sectors CDC volen canvis Govern, altres diuen amb qui hem de governar i ERC diu requisits seu suport. Cal deixar descansar la gent", ha escrit el portaveu de CiU al Congrés, en referència, entre altres, a les darreres declaracions del secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, encara que no l'ha esmentat.

Aquesta piulada ha estat contestada per Ferran Falcó, l'alcaldable de la federació nacionalista a Badalona, qui poc després ha esborrat els dos apunts que havia fet. Falcó havia assenyalat que "tocant Rull, toquen el cor de CDC". També ha afegit, segons el diari Ara, que "Rull està rebent per haver dit el que pensa la majoria de CDC. El problema de la minoria és si podrà o voldrà compartir el futur".

Posteriorment, en resposta a un usuari que li retreia que hagués esborrat les piulades, Falcó ha dit que ho havia fet per "mandra. Mandra de discutir sempre pel mateix. Cal anar endavant, sense més".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Ernest, Tarragona, 09/08/2012 - 13:38

Que descansi ell. Al congrés de CDC ho van deixar clar.Es van fixar prioritats i traçar el rumb i si no es comparteix aquesta intenció no passar res hi han alternatives; es pot crear UNIÓ DEL PARTIT POPULAR (UPP) ó PARTIT D'UNIO POPULAR (PUP) potser tenen més similituts que diferències.

#3.1 spanish, Madrid, 09/08/2012 - 20:00

pel cas que faran ,

#2 víctor, bcn, 09/08/2012 - 11:24

Aquest senyor ni tant sols forma part del govern. Ja va sent hora que el president Mas el faci callar, perquè aquest sí que porta dècades embolicant la troca i omplint el compte amb tràfic d'influències. Potser que deixi descansar la butxaca de la gent i es retiri d'una vegada.

#2.1 spanish, Madrid, 09/08/2012 - 19:59

no forma part pero va ales reunions qui ho enten es el president de la comissio mixta estat generalitat i cap de llista de CIU jjajja