Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2011. 20:43h.

Duran insta Chacón a "demanar perdó als catalans"

"Perquè al 2008 es va comprometre a votar per Catalunya primer de tot, encara que trenqués la disciplina de vot del PSOE"

Duran insta Chacón a "demanar perdó als catalans"

Duran, a l'acte amb les cases regionals

El cap de llista de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha instat a la candidata del PSC Carme Chacón a demanar perdó als catalans per haver-los "mentit" l'any 2008, al prometre que si feia falta es desmarcaría del PSOE per a defensar els interessos de Catalunya.

Duran ha respost a Chacón, que aquesta setmana va aplaudir que el candidat de CiU "rectifiqués i anés a demanar perdó" a andalusos i extremenys, en un acte amb representants de cases regionals a Barcelona.

Aquest dilluns, en un altre trobada amb representants de les cases regionals a Lleida, Duran ha matisat: "Jo no vaig demanar disculpes. Quan un no ofèn a ningú, no ha de demanar disculpes de res. Mai he ofès ni als andalusos ni als extremenys ".

Duran ha recalcat que segueix estant en contra del "sistema de subsidis del PER, que els socialistes van implantar ia partir del qual han intentat guanyar molts vots durant molt temps", perquè és un model fins i tot "molt dolent per a Andalusia i per a aquella minoria d'andalusos que gaudeixen d'ell ".

"No vinc a demanar perdó a ningú, sinó a saludar a les cases regionals. Sóc soci d'honor de la Casa d'Andalusia de Barcelona i de la Casa d'Aragó de Lleida. Vinc a retrobar-me amb amics", ha afegit.

Duran ha redirigit els seus retrets cap al cap de llista del PSC: "Qui ha de demanar perdó no sóc jo als andalusos, sinó Chacón als catalans, perquè el 2008 es va comprometre a votar per Catalunya primer de tot, fins i tot encara fes falta trencar la disciplina de vot del PSOE ".

Duran ha recordat que en aquests tres anys i mig de legislatura ha tingut moltíssimes ocasions per trencar la disciplina de vot del PSOE i votar a favor de la gestió catalana de l'aeroport del Prat, el traspàs dels aeroports de Reus, Sabadell i Girona, o el pagament del Fons de Competitivitat per a Catalunya.

No obstant això, "Chacón ha continuat sempre al servei del PSOE i no de Catalunya", de manera que "ella sí ha de demanar perdó als catalans, perquè va mentir", ha denunciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pepona Chacón, Ciudad de los madriles, 08/11/2011 - 10:51

Capitán, mande firmes!!

#1 Almogàver , La Sagrera , 08/11/2011 - 09:38

Els catalans ja ens sabem defensar sols, no cal que ens vinguin aragfonesos a donar lliçons.

#1.1 Enric_J_M, Bcn, 08/11/2011 - 13:42

Tu saps d'on eren els almogàvers, tros de sabatot? Més ruc no es pot ser...