Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2011. 11:47h.

Duran ja defensava 'curar' homosexuals fa any i mig

Va sortir en defensa dels metges que utilitzaven fàrmacs per reconduir la orientació sexual

Duran ja defensava 'curar' homosexuals fa any i mig

Imatge de l'article de Duran

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ja va defensar el juny del 2010 que aquells homosexuals que ho consideressin oportú poguessin rebre ajuda psicològica per tractar la seva homosexualitat.

Duran sortia d'aquesta manera en defensa dels psiquiatres que s'ofereixen a curar els homosexuals modificant la seva orientació sexual amb fàrmacs o teràpies. En una de les entrades del seu bloc, rebutjava que la Conselleria catalana de Salut o el Col·legi de Metges de Barcelona penalitzin a aquests metges.

"Estic en contra de represaliar l'assistència mèdica a les persones que intenten modificar la seva homosexualitat o controlar-la", subratllava Duran després d'aclarir que "mai" ha dit que ser gai sigui una malaltia.

"Em sorprèn que, quan una persona -després d'anys d'estar casada i amb fills- arriba a la conclusió que en realitat és homosexual i vol assolir aquesta tendència i considera que necessita ajuda, la seva demanda és atesa i el fet de 'sortir de l'armari 'és celebrat'", apuntava.

"Però en el cas invers, aquesta persona no ho pot fer si va voluntàriament a demanar assistència mèdica i, en canvi, la Generalitat pretén que els metges psiquiatres la puguin atendre", criticava.

Duran, a més, també recoocia que "no em pot deixar de sorprendre també la celeritat amb què la Generalitat vol investigar els professionals mèdics que tracten homosexuals en els termes que ja he esmentat i que, en canvi, no tinguessin com a objectiu investigar i vetllar per que no es fessin les pràctiques de avortametns que, en contra de la llei, es feien en centres clínics de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Ignasi, Bcn, 23/10/2011 - 03:25

I què hi diu en Santi Villas i l'Artur Mas a tot plegat??

#6 Oriol2, BCN, 22/10/2011 - 18:25

I si sóc hètero i vull tornar-me homosexual? M'entrarà dins de la Seguretat Social? (És només una pregunta.)

#5 Joan Treball Pallerol, La Pobla de Segur, 21/10/2011 - 14:29

Aquest home,esta molt malalt,pero que molt malalt.
Quina obsesió.

#4 Pimpollo, Vic, 21/10/2011 - 14:25

Debería preocuparse de curar a los nacionalistas... ...empezando por él mismo. O cura o sometimiento. No tenemos prisa. si pudimos esperar 800 años para echar a los mojas de España, podemos esperar otros 800 para someter a vascos y catalanes...

#3 Josep, Lleida, 21/10/2011 - 13:16

No entenc perque aquest mitja, furga i furga sobre aquest tema.
Aviam, quin problema hi ha que un maricon vulgui deixar de ser-ho???
Acas no es fan operacions de canvi de sexe???
Perque aquest merder, doncs.
Tant poder tenen els maricons i les tortilleres en aquest pais ???

#3.1 jajjajaaaaaaaa, barcelona, 21/10/2011 - 13:38

Home Lleida, subvencionat de barcelona, ets un expoliador de barcelona....home mira millor torna a la caverna que igual ets dels que s´en va de trransexuals....