Publicitat
Política · 7 de Març de 2011. 09:52h.

Duran lamenta el tracte de TV3 a Unió

"Quan l’actual directora, Mònica Terribas, dirigia un programa, rarament vaig ser convidat"

Duran lamenta el tracte de TV3 a Unió

Duran i Lleida, durant una entrevista amb Mònica Terribas, en una imatge d'arxiu

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha lamentat que "els platós de TV3, llevat del de Josep Cuní, fa molt temps que no els he trepitjat. Ens tracta molt millor TVE o A3 -per esmentar-ne d’altres- que TV3, tot i ser 'la nostra'".

En un apunt al seu bloc, fins i tot, recorda que "quan l’actual directora, Mònica Terribas, dirigia un programa d’entrevistes, rarament vaig ser convidat llevat dels casos que era obligatori per normativa electoral".

D'altra banda, Duran ha desmentit que Unió estigui al darrere de la fi de la sèrie de TV3 "Infidels". Sobre aquesta qüestió, diu que "no sé si és cert que la sèrie ha deixat de ser emesa o deixarà de ser-ho en el futur. El que sí és fals és que Unió tingui alguna cosa a veure amb això".

"Ja ens agradaria tenir una mica d’influència sobre TV3, respectant, òbviament, la professionalitat dels seus periodistes, però desgraciadament no és el cas", ha afegit.

Per últim, considera que "el que si hauria de fer la direcció de TV3 és explicar què hi ha de tot això. Si és cert que deixa de ser emesa, que digui perquè i que Unió no hi té res a veure -afortunadament o desgraciadament- vet a saber. A la directora de TV3 ja li hem demanat. Ara falta veure si ho farà o no".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 robert, barcelona, 08/03/2011 - 11:19

el criteri de tractar igual a tots els partits fa molt tems que no existeix a TV3. No se perque no han detituit encara a la Sra. Terribas...

#8 Avi Papet, El Maresme, 08/03/2011 - 08:07

Ja li agraderia a mes de un tindre la talla politica i el bon seny que te el Sr. Duran.
Per opinar primer ja que sebre escoltar.
Molt be Sr. Duran. Voste endevant i gracies per la seva fermesa politica i el seu bon fer.

#7 ja n'hi ha prou, barcelona, 07/03/2011 - 22:27

Ho dic des de la pretesa "autoritat" que em dona haver sigut crític amb ella per que no m'agradava el seu estil: DEIXEU-LA EN PAU. TENIM UNA TELE PLURAL I AMB SALUT.

#6 Pep Casamajor, BArcelona, 07/03/2011 - 19:56

Es lògic que TVE i A3 li donin més protagonisme: aquest home te la vista fixada a Espanya, on busca el seu futur de polític professional. No se a que ve la seva necessitat de sortir a TV3, si no es per "xupar" càmera. Ja pot considerar-se prou complagut remenant continuïtats de sèries d'èxit.

#5 Manel, Barcelona, 07/03/2011 - 17:53

Potser dónar més protagonisme a Duran fora bo, per a que ens poguessim adonar de la mediocritat del personatge. Vull pensar que en Mas li està concedint cotes de poder per això mateix, per a que la cagui i se'l pugui treure de sobre.