Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2011. 10:49h.

Duran lamenta que neixin "més Mohamed que Jordi"

El candidat de CiU mostra "la seva preocupació" pel nombre d'immigrants

Duran lamenta que neixin "més Mohamed que Jordi"

Duran, en una imatge d'arxiu

El cap de llista de CiU a les pròximes eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha mostrat la seva "preocupació" pel nombre d'immigrants que hi ha a Catalunya. En una entrevista a El Mundo, Duran afirma que no és racista, però alerta que "a Catalunya neixen més Mohamed que Jordi o Josep, noms comuns catalans i espanyols".

Duran admet que el preocupa "el nivell d'immigració que hi ha a Espanya, perquè la immigració ha de poder-se integrar i, si no s'integra, fallen els esquemes". Malgrat això, distingeix entre diferents tipus d'immigració.

"Un immigrant argentí o llatinoamericà, perquè sé que no entrarà en un hospital dient que la seva dona no l'atengui un home, ni a impedir que la seva filla es posi un vestit de bany i es banyi en una piscina pública", subratlla .

Malgrat això, Duran critica "els col·lectius de persones que no volen integrar-se i pretenen que els seus costums prevalguin contra els principis democràtics. Quan les costums d'alguns immigrants van en contra de la Constitució, no tenen cabuda".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 angel, krddu, 03/11/2011 - 19:37

quin cabrón aquet jose antonio duran y lerida, al miting convida als moros i mores amb el vel i ara es queixa de que hi ha mes mohamed´s que jordi´s. gracies a esqueres i altres partits menys el PxC, visca PxC.

#32 independent, Osona, 03/11/2011 - 16:52

com es que la mare que et va cagar(no crec que cap dona et pogués parir)no et va posar Jordi,ja ho entenc el nom el deuría triar ton pare

#31 Josep Ma., Terrassa, 03/11/2011 - 11:18

Duran i Lleida: Això ens passa per no tenir competències en immigració, ja que no tenim un Estat propi i qui regula i fomenta la immigració és el nostre enemic, Espanya, a la que l'interessa la nostra desnaturalització urgent i total per impedir que ens alliberem d'ells.
Ho entens, botifler?

#31.1 angel, krddu, 03/11/2011 - 19:40

no hi te rès a veure de no tenir competències d´immigraciò ni estat propi. aixo es cosa d´esquerdes i als partits que acepten als immigrants.

#30 Can Pitu, Tordera, 03/11/2011 - 09:20

No te preocupes mi amor, que cuando vengas por aquí no te vamos a llamar ni Jordi ni Mohamed, sinó que te llamaremos Pepe, como a ti te gusta, un beso.

#29 Jordi M F, Barcelona, 03/11/2011 - 03:30

Doncs si tant li preocupa la presència d'immigrants magrebins a Catalunya, parli amb els empresaris del seu partit, UDC, que són els que els porten cap aquí per fer-se rics pagant-lis quatre xavos,
Quanta hipocresia, "senyor" Duran !