Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2011. 14:21h.

Duran marca el terreny a Mas

Nega que CiU tingui Zapatero "agafat pel coll"

Duran marca el terreny a Mas

Mas, amb Duran, en una foto d'arxiu

El portaveu de CiU al Congrés dels Diputats i líder d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha recordat que el president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, no depèn ara dels vots de CiU per continuar governant. Duran i Lleida ha fet aquestes declaracions després que el president de la Generalitat, Artur Mas, va avisar el president espanyol que vagi amb compte amb Catalunya si vol el suport de la federació pel pròxim any.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Duran ha dit que “aquest titular d’Artur Mas, insisteixo, no vol dir de cap de les maneres que tinguem agafat pel coll el senyor Zapatero, perquè Zapatero té altres suports parlamentaris que li donen majoria que no és CiU. Ja m’agradaria a mi tenir-lo agafat pel coll, no per res personal, sinó perquè tindria molt més joc polític per poder defensar les nostres posicions”.

El líder d’Unió ha assenyalat que en aquests moments s’estan negociant amb Madrid els temps per arribar a l’objectiu del dèficit de l’1’3 per cent en dos anys: “Permeti’ns presentar un pla pel 2011 i pel 2012, que podrà ser un pla en què hi hagi més possibilitats de complir amb el dèficit que jo ja entenc que cal complir. Per tant, estem en el marc del diàleg. No hem de treure encara el Sant Crist Gros, ja vindrà”.

A Duran li fa la impressió que els diners del fons de competitivitat que corresponen a Catalunya no arribaran abans de les eleccions autonòmiques, perquè diu que és una qüestió que afecta totes les comunitats autònomes. En tot cas, Duran i Lleida remarca que “l’única comunitat que està fent esforços és Catalunya. No en conec cap altre que hagi presentat un pla en què es digui que hem de tenir un 10 per cent de reducció de despesa”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi, Vilassar de Mar, 05/04/2011 - 10:27

Si no vaig errat, això que estan fent ara, no és allò que criticaven tant al tripartit? Es a dir, que cada cual diu una cosa i no van tots alhora. Per cert, senyor Mas, el president no és el senyor Duràn, és vostè, actui com a tal i sigui vostè qui dicta les linies d'actuació.

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/04/2011 - 17:58

Si fuera por el cuello aZp no se le moverían ni las cejas.
Pero por donde lo tiene agarrado aún duele más, incluso a Zp.

#2 joan, manresa, 04/04/2011 - 17:57

El Casal,17,45 h.--Sr.Durán,nosaltres pobres i vells pensionistas li fem un prec..¡¡¡Marxí,marxi ben lluny,amb billet de sense retorn..!!!Fará un gran favor al País,a CDC i a la matexa Unió.Sr.Durán no entenem que li pasa per el cap,la veritat estem .,pasmats.Miri,busquis la vida i sigui feliç

#1 jajajajaa, barcelona, 04/04/2011 - 15:52

que no s´aclaren jajajjaaa