Publicitat
Política · 11 de Març de 2011. 20:42h.

Duran: "Mas i jo anem plegats"

Considera que aquest tàndem "neguiteja" i "empipa" a l'oposició

Duran: "Mas i jo anem plegats"

Mas i Duran en una imatge d'arxiu

Josep Antoni Duran i Lleida ha afirmat que "alguns diputats del PSC" li tenen ganes, així com "la diputada d'ICV" i Joan Ridao, a qui, segons informa El País, el líder d'Unió va qualificar de "ruquet". A més, Duran ha considerat que el tàndem "indestructible" que formen ell i el president de la Generalitat, Artur Mas,  genera "confiança" a la societat, i ha retret a alguns partits que qüestionin la seva elecció al capdavant de les comissions bilaterals.

En la seva carta web setmanal, Duran Lleida s'ha referit al suport que va obtenir del Congrés dels Diputats, que ha estimat compatible el seu exercici com a diputat amb el paper com a màxim representant del govern català a les comissions bilaterals entre l'Estat i la Generalitat. Malgrat tot, el dirigent democristià ha retret a diputats del PSC, ICV i ERC el seu vot contrari al Congrés, que ha atribuït al fet que a l'oposició "els empipa" i "neguiteja" que "Mas i jo anem junts ".

Al fil d'aquesta argumentació, el dirigent d'Unió ha opinat que el tàndem Mas-Duran és "indestructible" i suposa un valor afegit que "satisfà" als ciutadans perquè, segons la seva opinió, la "cohesió" entre els dos trasllada "confiança" a la societat, mentre que aquest fet "neguiteja" a l'oposició. "El president Mas i jo anem cohesionats", ha indicat Duran, per precisar que "som un únic govern i no dos, i som conscients que la ciutadania ens valora aquesta actitud. Ja poden criticar el que vulguin, que no ens mouran de l' camí que ens hem traçat".

Davant d'aquesta "cohesió" de l'actual executiu català, Duran contraposa l'actitud de l'anterior govern tripartit en el qual, al seu parer, cada dirigent de les tres formacions polítiques "volia marcar el seu propi terreny".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 David Lluçà, Tarragona, 12/03/2011 - 18:23

Conec CIU massa be i us puc dir que la veritable estratègia d'ells es fer temps per posar a l'hereu al capdavant del país. Mas com a funcionari del partit ha fet la seva feina i Durán a Madrid fa la seva mentrestant l'Oriolet va fent colzes perquè Pujol, S.A. torni a remenar les cireres.

#6 Arnau Mir de Tost, Ciutatjoliu (d'Àger), 12/03/2011 - 15:43

Fins i tot al confessor també. Primer en MAS i desprès en DURAN. El confessor es sempre l'un o l'altre. Així, tot queda dins de casa., també la corrupció i la màfia d'anys i panys.

#5 lins, quart, 12/03/2011 - 11:52

Sr.Duran a qui neguiteja i empipa es als votants de ciu. perquè per convergència els d`unio son com un gra el cul.

#4 badoc, Girona, 12/03/2011 - 10:31

No, la declaracióm és correcte de Duran seria: " A Mas el tinc ben controlat per ordre del govern espanyol que m'ha promès que seria ministre".

#3 joan, manresa, 12/03/2011 - 09:57

Dexant de banda defectes personals--ningú es perfecte--el Sr.Durán no es San,-politicament-,de la meba devoció.Pro m'agradi o no,agradi a l'esquerra o no,es home de talla politica.Comprenc tambe els brams de l'esquerra,i ficarán maraña per veure si poden fotre foc a la federació.Sr.Mas no aflu