Publicitat
Política · 10 de Gener de 2013. 23:02h.

Duran: "Millo sap moltes més coses que jo"

El líder d'Unió evita fer 'sang' amb l'eventual imputació d'Oriol Pujol

Duran: "Millo sap moltes més coses que jo"

Cuní i Duran, en un moment de l'entrevista

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha instat que "preguntin al senyor Millo" perquè "sap moltes més coses que jo", sobre el cas Pallerols, després de remarcar que ell "mai he estat imputat" per aquest assumpte.

Duran, en declaracions al programa '8 al dia' de 8tv, ha assenyalat que l'actual portaveu del PPC al Parlament "sap moltes més coses que jo del cas Pallerols; tot això va començar a Girona quan era delegat de treball".

El líder democristià ha afegit que "ell (Millo) era d'Unió, de l'ala, des de la perspectiva nacionalista, més radical, i acusava gent d'Unió que volia anar al PP. No hi va anar a les llistes perquè servidor li va dir: 'no pots anar-hi per la relació que has tingut amb el cas Pallerols' i als quatre dies se n'anava al Partit Popular".

Duran ha defensat, sobre la possible imputació d'Oriol Pujol pel cas de les ITV, que "és tan innocent com qualsevol altra persona. Molt bé, poden imputar, però fins que no sigui culpable té dret a la innocència: és un principi bàsic de l'estat de dret".

El portaveu de CiU al Congrés dels diputats ha defensat que "els que ens dediquem a la política, una mínima preparació i formació l'hem de tenir", a l'hora de ser prudents en aquests temes.

"Demano perdó", ha dit Duran, malgrat mantenir que "Unió mai no ha estat imputada". En el seu cas, Duran s'ha preguntat "per què he de dimitir si mai no he estat imputat?"

També ha acusat l'oposició, que ha demanat la seva dimissió, de "carregar l'escopeta" per pegar la "perdigonada". Duran ha instat les diferents formacions a "recuperar el prestigi i la credibilitat de la política".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Xipolleig, Barcelona, 11/01/2013 - 19:50

¿ Qué hay de lo Millo ?.

#14 COmo va eso?, BCN, 11/01/2013 - 19:50

Millo es sospechoso por haber sido imputado (y luego declarado inocente) pero Oriol Pujol pese a ser imputado, no se le puede criticar, porque tiene derecho a la presunción de inocencia.
Toma teoría del embudo, estrecho pa ti y MUY amplio para mí! Qué crack!!! Todo ello en la misma entrevista. Un 10

#13 Paliques, Ni de aquí ni de allí, 11/01/2013 - 14:51

El ventilador en marcha....

#12 Ramon, feu cas a la veu de l'experiènCiU, 11/01/2013 - 13:06

Fa 33anys que ho repeteix, il padre padrone: "no estirem de la manta, del Millo, del Millet, del Duran, dels meus fills, de l'ITV, de Banca Catalana, de les fundaCiUns, comisCiUns, cas Palau, Loteries, Casinos, Turisme, Treball, Ajuts Europeus, 4% d'Obres, i altres bicoques, que tots prendrem mal".

#11 Julio, barcelona, 11/01/2013 - 11:57

Mucha gente sabe de la poca categoria del Sr. Millo. Cuando no pudo medrar en Unio, se paso al PP. Sra. Camacho, cuidado con Millo, no es de fiar.