Política · 10 de Gener de 2014. 12:42h.

Duran nega que ERC veti Salvador Sedó per a les europees

"Ni a mi ni a Mas, Junqueras no ens ha posat sobre la taula el veto"

Duran nega que ERC veti Salvador Sedó per a les europees

Salvador Sedó, Duran, Tremosa i Mas

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, afirma que "per respecte a ERC he de dir que mai, ni a mi ni a Artur Mas, el seu líder, Oriol Junqueras no ens ha posat sobre la taula el veto de Salvador Sedó a una llista europea".

Respecte a ERC, Duran també apunta que "és cert que no tenim majoria parlamentària, però també ho és que no hi ha majoria alternativa i, sobretot, que el govern de CiU té el suport que exigeix una democràcia parlamentària. De fet, a l'hora de fer balanç, no ha estat només CiU qui l’ha fet positiu de l'acció de govern, sinó que també ERC subscrivia el que el president Mas va presentar en l'esmentada compareixença d'inici del curs polític: un govern fort amb un suport parlamentari estable. I el que és més important: res no preveu que pugui canviar-ho".

"Una altra cosa és que la negativa del govern central al diàleg i a l'autorització de la consulta pugui remoure les aigües. No oblidem que el president Mas deixa clar que la consulta es farà i, a més, legal: amb referèndum o amb eleccions plebiscitàries", sentencia.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Miquel, Mollet del Vallès, 12/01/2014 - 01:54

Em consta de bona tinta que el Sr. Duran dins del seu partit, Unió, li estan buscant un substitut, no crec que duri molt en la política.

#4 encarna H, barcelona, 10/01/2014 - 22:52

Com pot pretendre CIU anar junt amb les esquerres a les europees si no són capaços de fer fora Duran i Salvado Sedó?. La relació de CDC- UD fa fàstic. Deuen haver-hi interessos inconfessables.

#3 Lluís, Bcn, 10/01/2014 - 18:01

S'ha d'apartar com sigui a en Sedó. És un problema.

#2 Joan Prim , Reus, 10/01/2014 - 13:42

Doncs estaria bé que el vetés, perquè si no, no conteu amb mi.