Publicitat
Política · 28 de Juny de 2013. 12:55h.

Duran nega que filtrés ell les crítiques a ERC

El líder d'Unió assegura que "militants d'Unió van robar la meva veu"

Duran nega que filtrés ell les crítiques a ERC

Duran

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, fa referència a les seves paraules en l'Assemblea d'Unió, gravades pel Diari de Girona, on deia, entre d'altres coses, que "ERC no té ni puta idea de governar" i insinuava que el procés sobiranista no arribaria enlloc.

"Un o un parell de militants van gravar sense autorització l’àudio de parts de la meva intervenció, és a dir, van robar la meva veu i la van divulgar. Com he dit aquests darrers dies, no tinc res a dir sobre els continguts", admet.

"Els que hi eren coneixen el meu compromís amb la consulta (això no ha sortit) i perquè parlava molt seriosament de la Cerdanya i de les banderes estelades i perquè vaig fer referència a alguns mitjans de comunicació".

"Però, més enllà de lamentar l'incident i de renunciar a tot tipus de procés judicial contra els que van gravar sense autorització la conversa, és obvi que la responsabilitat no recau en el Diari de Girona ni en altres mitjans que van reproduir la filtració -ja he dit que no tinc cap comentari a fer sobre el contingut", apunta.

Duran vol "agrair, començant per CDC i continuant per ERC i altres partits, que no hagin fet safareig a partir de l’actitud immoral de la persona o persones responsables de fer públic el que era privat. Personalment, dono per tancat l'incident. El partit a Girona sabrà si pot, vol i ha de fer alguna cosa. És a les seves mans. Per part meva, muts i a la gàbia".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 E-ramon, Sabadell, 29/06/2013 - 07:02

Un cas curiós,aquest home:té un aire elegant,mesurat,gairebé clerical mentre té un parlar vulgar quan està entre els seus i no ha de vendre imatge.Em sembla que deu ser expert en gramàtica parda.

#7 vramoneda, Sentmenat, 28/06/2013 - 15:13

Duran denuncia que "militants d'Unió van robar la meva veu".

Es la manera que callis, cerillo!

#6 Kropotkin-Español de bien, Vic, 28/06/2013 - 15:05

Hay quien dice que Cataluña tiene derecho a decidir. Nosotros, no. Cataluña es una posesión, y las posesiones no deciden: obedecen....Bueno, os dejo, me voy a mirar un rato Intereconomia que seguro que sale alguien de C's....juas,juas....mejor hundidos

#6.1 Trinity, Rellinars, 28/06/2013 - 17:16

si vols provocar t'hauràs d'esmerçar una micona més

#6.2 Jaume, bcn, 29/06/2013 - 02:15

Dejanos definitivamente

#5 Trinity, Rellinars, 28/06/2013 - 14:42

Pobre Duran, està per tancar. Si vol que el que diu en un acte públic quedi en secret el que ha de fer és requisar tots els mòbils a l'entrada i fer signar un contracte de confidencialitat. Ara em sembla que s'ho hauria de fer mirar això de dir una cosa i pretendre que no se sàpiga...

#4 Lo sàtir del Poble Sec, Barcelona, 28/06/2013 - 14:27

Si gent del teu propi partit actúen amb deslleialtat o et seguen l'herba sota els peus ho has de solucionar via règim interior, que per a això estan els estatuts.