Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2015. 10:14h.

Duran: “N'estic tip”

"Per què he de ser independentista si mai ho he estat?”

Duran: “N'estic tip”

Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en una entrevista a El món a RAC1, ha preguntat “per què he de ser independentista si mai ho he estat? No sóc cap pedra ni cap roc a la sabata”. “Per què sempre posen la càrrega de la prova a en Duran? N'estic tip que em senyalin com la pedra a la sabata del procés”, ha assenyalat.

Duran ha recordat que “no sóc independentista. I la proposta d'Unió és confederal”. “Si el meu partit assumeix posicions que no són les que defenso fa 41 anys, sé què he de fer: no presentar-me contra meu partit”, ha advertit, a més de considerar que “aquells que hagin creat una il·lusió i hi estiguin jugant, han d'assumir les seves responsabilitats”.

D’altra banda, ha assegurat que “contra ERC som unes germanetes de la caritat. Podríem dir més coses que no diem. No me'n refio". “ERC no és un soci lleial. No es comporta lleialment”, ha lamentat. També ha criticat el jutge Vidal perquè “em sembla poc seriós que un jutge faci política. En un país seriós, democràtic, no veig jutges fent política". "No em tornaria a fer la fotografia a l'Hotel Palace. Va ser un error. Però hi ha hagut molta demagògia amb aquest tema”, ha sentenciat finalment.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 Miquel, Mollet, 03/02/2015 - 22:38

El Sr. Duran és un dels pocs polítics catalans amb coherència i seny! No crec que tingui plantejaments diferents a fa vint anys.

#25.1 Oscar, Zaragoza, 04/02/2015 - 00:16

Yo creo que es más bien aragonés, hasta que no se demuestre lo contrario.

#24 Alex, Barcelona, 03/02/2015 - 18:19

Jo també,però de vostè...Qui cony es pensa que es?Ja no cola el numeret de tipus inteligent,poderòs...un savi de la política....No li nego habilitat,que l'ha tingut,però ara ho fa malbé no marxant amb elegància...Potser acabarà com la Gloria Swanson,baixant les escales del Parlament com una boja....

#23 PERE, LLEIDA, 02/02/2015 - 23:17

AQUET HOME SEMPRE ESTÀ RABIOS

#22 Pep, BCN, 02/02/2015 - 20:52

Jo també n'estic tip d'aquest senyor!

#21 Vilalta, Berga, 02/02/2015 - 20:16

Per Confederar-se hi ha d'haver alguna Nació que ho vulgui fer i primer han de ser Nacions lliures, que puguin sortir-se de la Confederació quan vulguin. Espanya no vol Confederar-se. Posis al costat de l? unionistes Espanyols que és allà a on hi te els amos. No emprenyi més als Independentistes.