Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2012. 13:43h.

Duran no comparteix el lema 'Catalunya, nou Estat d'Europa'

Unió anirà a la 'mani' sobiranista sense el líder de la formació per reivindicar el pacte fiscal

Duran no comparteix el lema 'Catalunya, nou Estat d'Europa'

Duran, en la roda de premsa

Unió Democràtica de Catalunya anirà a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) l'11 de setembre però només per defensar-hi el pacte fiscal. Tot i això, el líder del partit, Josep Antoni Duran i Lleida, no hi podrà assisir perquè aquell dia hi ha programada sessió al Congrés dels Diputats.

En la roda de premsa posterior a la permanent del partit, el líder democristià ha dit que "el lema 'Catalunya, nou estat d'Europa' no el compartim" només hi anem per defensar el nou model i per coherència amb la crida que va fer el president Artur Mas".

D'altra banda, sobre la presència de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; Duran ha dit que "si el president Mas no hi va per qüestions institucionals, la vicepresidenta pot pensar el mateix".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#29 Albera, barcelona, 02/09/2012 - 17:07

Aquesta federació entre CDC i UD deu tenir uns interessos ocults inconfessables perquè cada dia semblen més distanciats. Per què aguanta CDC? És que per guanyar eleccions en aquestes condicions més val quedar-se a l'oposició.

#28 Jordi O., Barcelona, 31/08/2012 - 11:51

El lema de Duran és "Jo vull ser Ministre" però sap que a la manifestació no el secundaria gaire gent

#27 antidretà, Cat, 31/08/2012 - 10:26

Aquests burgesos estan molt més preocupats per defensar la cartera i els negocis amb Espanya que no pas la nació catalana. Què en voldrieu esperar d'un partidet com Unió? A la burgesia catalana se'l enfot l'alliberament nacional de Catalunya.

#26 Cigronet, SFG, 31/08/2012 - 10:14

Aquest aragonès, perquè de català no en té res, per mantenir-se en el seu estatus seria capaç de renegar de la seva pròpia mare. És un ximple i prou, si bé un ximple amb sort perquè encara se'l creuen.

#24 nenko, Tarragona, 31/08/2012 - 08:52

Normal, no podria anar a Madrid a viure a cos de rei