Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2011. 18:44h.

Duran no descarta "un Govern de concentració" a Madrid

"Espanya no va bé, Espanya va malament"

Duran no descarta "un Govern de concentració" a Madrid

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, i Duran i Lleida

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat en un acte celebrat a la Cambra de Comerç de Barcelona que "Espanya no va bé, Espanya va malament". “Pot anar a pitjor si no segueix la recepta catalana de l’economia productiva i de l’esforç”, ha afegit.

El líder d'Unió ha alertat que "la situació és greu. Guanyi qui guanyi les properes eleccions el 20-N, si les coses segueixen per aquest camí a Europa, si no han millorat o si han empitjorat, reitero una idea que crec que és imprescindible: hem d’oblidar els nostres interessos i no podem descartar l’eventualitat d’un govern de concentració”.

Duran i Lleida ha reclamat la transferència de la gestió dels aeroports catalans perquè "quan un pare o mare de família no s’ocupa dels seus fills, la societat pot retirar-li la seva tutela. Doncs bé, l’Estat, a través d’AENA, té una tutela sobre els aeroports de Barcelona, de Reus, de Girona i de Sabadell i malgrat tenir la tutela i, per tant, la responsabilitat, no se n’ocupa”.
 
“No són dignes de continuar tenint-la. Per tant, el que hem de fer es treure’ls-hi la tutela. No estan gestionant com a bon pare de família el futur dels seus fills. AENA no està gestionant, com bon pare de família, la seva responsabilitat”, ha afirmat. Tret que “el model que es siguin AVEs sense passatgers i aeroports sense avions”, ha assenyalat.

També ha criticat les declaracions de la socialista Carme Chacón, que responsabilitza la Generalitat dels problemes als aeroports de Reus i Girona. Segons Duran, "és una audàcia extraordinària que una ministra de l’Estat no sàpiga que el responsable d’aquests aeroports és AENA. Ja ens agradaria ser-ho nosaltres”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Núria, Reus, 10/11/2011 - 08:47

Quina vergonya, quina gran estafa. L'enèsim intent de salvar Espanya o la seva butxaca? Com pot un partit que s'omple la boca de nacionalisme català i s'apropia de la bandera de TOTS els catalans, enviar aquest espanyolista a defensar Catalunya? Per descomptat que NO US VOTARÉ.

#2 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 09/11/2011 - 20:04

CiU no es un partit ni català ni catalanista. Ha quedat demostrat. Ara, només falta que els quatre babaus de sempre s'en adonin! Bé no. Impossible!

Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat!

#1 MANOLO, BARCELONA, 09/11/2011 - 19:49

Curioso el sr. Duran con el Sr. Valls de la Camaras de Comercio a las que si hasta ahora se financiaban con el beneficio de las empresas, ahora que ya no están obligadas a pagar, lo hará la Generalitat con el dinero de todos.

No hay dinero para la enseñanza ni para sanidad, pero sí para las Camaras