Publicitat
Política · 28 de Maig de 2010. 13:27h.

Duran: "no hem salvat Zapatero"

Considera que "la nostra intervenció posa de relleu el final d’una etapa de govern socialista"

Duran: "no hem salvat Zapatero"

Duran amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

El president d'Unió i secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que "no hem salvat Zapatero. Si algú hem salvat, ha estat el conjunt de la societat espanyola i, per tant, també la catalana".

En la seva carta setmanal, ha apuntat que "si haguéssim fet el mateix que el PP o ERC, avui l’IBEX estaria a baix de tot, el deute seria per a Espanya molt més difícil de col·locar als mercats i la diferència amb el bonus alemany encaria seria molt més gran. Un drama, vaja".

"Però, a més, a Zapatero li hem cantat les quaranta. Ahir algun digital ja parlava del 'principi del final de Zapatero' i, efectivament, crec que la nostra intervenció posa de relleu el final d’una etapa de govern socialista", ha afegit.

En aquest sentit, ha apuntat que "ell, i només ell, és el responsable del que està passant. El problema no són els funcionaris, els pensionistes, els farmacèutics o els laboratoris de farmàcia. El problema d’avui a Espanya es diu Zapatero".

Per últim, ha explicat que "si això és així, us deveu preguntar també per què no el deixem caure i per què no demanem que convoqui eleccions ja. ¿No hauria caigut el govern si no s’hagués aprovat el decret? És possible, gairebé segur, que el govern hauria caigut si no s’hagués aprovat el decret".

Per últim, ha manifestat que "¿interessa ara a la societat espanyola que en la pitjor crisi econòmica dels darrers vuitanta anys no hi hagi govern durant quatre o cinc mesos? No, el que ara desitgem és que el govern – que és qui ho espatllat- prengui les decisions que Europa l’obliga a prendre, que presenti d’una vegada la reforma laboral, que acabi la reforma del sector financer perquè hi hagi finalment crèdit per a les empreses. Això és el que interessa al conjunt de la societat".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Julio, Barcelona, 29/05/2010 - 09:18

Las cosas cuestan de entender. Dentro de poco a los que les rebajan el sueldo y congelan la pensión entenderán que es mejor eso a que no cobren porque no hay dinero. España no tiene dinero, tiene déficit y necesita que le presten y si no es fiable no ...

#3 Joan, Busa, 29/05/2010 - 01:51

Sempre acaban fent el mateix, donat vi a qui ens prent l'aigua. Malament CIU. Això no es fer pais.

#2 ANTONIO PEIRÓ, LLEIDA, 28/05/2010 - 16:59

Los funcionarios,pensionistas, madres,disminuidos etc, no votaresmos ni a CIU, ni al PSC-PSOE, en las próximas elecciones Autonómicas, forman parte de la casta parasitaria que vive del pueblo y va contra el pueblo.DURAN-ZAPATERO dimisión

#1 e, barna, 28/05/2010 - 16:58

no lo habeis salvado porque eso es imposible con el paso de los años su famosas frases seran el recochineo de muchos programas de humor: "la legislatura del pleno empleo""crisis, qué crisis?"quién iba a decirnos lo profunda de esta crisis