Publicitat
Política · 22 de Juny de 2009. 17:05h.

Duran: "no hi ha un nou PP"

El líder d'Unió rebutja donar suport a una moció de censura contra Zapatero

Duran: "no hi ha un nou PP"

Tremosa, Trias, Duran i Mas, en un acte de les passades eleccions europees

Josep Anton Duran i Lleida ha dit, al voltant de la possibilitat de fer possibles pactes postelectorals amb el PP, que "els pacte amb el PP ens els mirem amb les mateixes ulleres tant des d’UDC com de CDC. No hi ha un nou PP. És el mateix que té impugnat l’Estatut al Tribunal Constitucional, és aquell que aquí es queixa que l’Estat maltracta financerament Catalunya, però que a la que passa de l’Ebre diu que es discrimina per culpa de Catalunya. El PP ha anat tantes vegades cap al centre que han donat la volta i tornen a ser al mateix lloc”.

En declaracions a Els matins de TV3, el líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ha afegit que "nosaltres no volem fer president ni Rajoy ni Zapatero. Volem que CiU tingui uns bons resultats en les pròximes eleccions generals i pactarem amb qui estigui disposat a donar més per Catalunya”. És per això que Duran i Lleida també ha rebutjat que CiU doni suport a una moció de censura contra Zapatero: “Qualsevol moció de censura no es guanyaria perquè nosaltres tampoc estaríem disposats a votar a favor de Rajoy”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Miqui, LF, 23/06/2009 - 10:57

No cal rebentar-ho tot pel simple fet de rebentar-ho.Una moció de censura comporta un merder impressionant, i al cap i a la fí, el nou president no seria pas millor q el q hi ha.El important és q CIU tingui poder per poder negociar de tu a tu.

#3 Josep, Barcelona, 23/06/2009 - 09:04

Durand LLeida, no es queixeu de lo política que fan els socialistes por lo que es veu esteu totalment d'acord, ja no os votaré mai més, sou uns farsants uns hipòcrites ,y uns covars si teniu lo que este que tindre presenteu moció se censure

#2 Javi, Barcelona, 22/06/2009 - 19:50

No sé a que esperan PSOE y PP a reformar la Ley electoral y que esta gente se chupe el pijo y se dediquen al 3%, a robar los fondos de la UE para los parados y a arruinar Catalu?ue se les da muy bien.

#1 gica, Figueres, 22/06/2009 - 17:23

Duran, Duran, has hagut de fer un gran esforç per fer aquesta anàlisi, oi? Ja en tenies permís del teu director espiritual de l'Opus Dei?