Publicitat
Política · 21 de Març de 2011. 21:33h.

Duran no se sent al·ludit per López Tena

"Tinc plena tranquil·litat de consciència"

Duran no se sent al·ludit per López Tena

Duran, al Congrés, en una foto d'arxiu

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha emès un comunicat de cinc punts en el qual assegura que "tinc plena tranquil·litat de consciència i mai m'he sentit identificat amb les al·lusions de López Tena".

"El diputat López Tena va incloure en el seu bloc -sembla que en sentir-se al·ludit per una reflexió genèrica feta a la meva habitual carta setmanal a la web d’Unió- unes afirmacions i interrogacions relatives a fets absolutament rebutjables, la qual cosa va donar peu perquè en dies posteriors  determinats mitjans de comunicació les entenguessin referides a la meva persona", indica.

Duran recorda que "unes imputacions anàlogues a les incloses en el seu blog i interpretades per mitjans de comunicació com a acusacions a la meva persona ja van merèixer en el passat resposta complida, tot i que tardana, per part del Tribunal Suprem en defensa del meu dret a l’honor i van condemnar el seu autor, entre altres coses, al pagament d’una quantitat  econòmica, que vaig lliurar a Càritas".

El líder d'Unió afegeix que "considerats els antecedents descrits, he de manifestar que no tinc intenció de perdre el meu temps, ni de distreure el diputat López Tena de les seves adversitats polítiques, ni d’incrementar la seva presència mediàtica".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/03/2011 - 13:46

El pio Durán y el notario López Tena se ve
que valoran en muy poco su dignidad.
Ellos sabrán por qué.
Todo este asunto es una vergüenza desde que empezó hasta su sorprendente y mansurrón final.

#12 paccius, Barcelona, 22/03/2011 - 12:40

Doncs tots sabem que se n'hauria de sentir d'al·ludit. El que passa és que està intentant passar de puntetes sobre un tema que és una vergonya. Com menys soroll se'n faci millor, oi Sr Duran.

#11 fonsi, Bcn, 22/03/2011 - 10:50

Per tenir tranquil?litat de consciencia, primer se'n ha de tenir, tots sabem els lobbys per als que treballa Unió, econòmics, religiosos, etc,etc i aleshores sabrem la poca consciencia que tenen. Del tema sexual tots sabem com amb diners i por es poden callar totes les veus, i els lobbys en tenen.

#10 Enric, Bcna, 22/03/2011 - 09:33

Quan diuen el teu nom explicitament o estan parlant de tu, no cal sentir-se aludit Duran. ? obvi que parlen de tu. Ara si vols marejar la perdi i fer 'oidos sordos' ...

#9 Jordi, BCN, 22/03/2011 - 08:58

Hahaha! Senyor Duran, comença a ploure, eh? El Príncep no pot ocultar-se perpètuament.