Publicitat
Política · 25 de Gener de 2011. 22:36h.

Duran no vol un Congrés "ple de funcionaris i gent pobra"

El líder d'Unió afirma que té tres hipoteques i "no més de 600 euros" a 'la Caixa'

Duran no vol un Congrés "ple de funcionaris i gent pobra"

Duran, amb Mas, durant la darrera campanya electoral

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha mostrat en contra de la reforma de les pensions parlamentàries, proposada pel líder del PP, Mariano Rajoy, que ha considerat que són "un privilegi". Preguntat sobre aquest tema, Duran ha comentat que el líder del PP ha obert "de manera irresponsable" el camí a un Congrés "ple de funcionaris i gent pobra". "Si vostès volen que al Congrés vingui gent que no tingui res de propietat i si pretenen que aquesta sigui una càmera de funcionaris i de gent pobra, anem pel pitjor dels camins", ha afirmat.

El líder d'Unió també ha dit que no cap inconvenient a l'hora de fer públic el seu patrimoni, encara que "hem de dignificar la política ". També ha explicat que tres cases en propietat, amb tres hipoteques i un compte a la Caixa amb un saldo que a hores d'ara "deu ser de no més de 600 euros". Duran ha explicat que la seva dona treballa com a advocada "i es guanya la vida millor que jo".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 pepito, barceloan, 26/01/2011 - 20:16

este buen hombre del duran es un funcionario.... lleva 30 años chupando de un partido virtual y viviendo de presupuestos públicoos.Por cierto lo que si hace muy bien UNIO es servir de agencia de colocación como funcionarios a susupoquisimos militantes.

#13 Carla, BCN, 26/01/2011 - 15:01

Els polítics són penosos, després d'una llarguísima carrera institucional de bons sous amb més de 50 anys i tots amb hipoteques i amb molt pocs centims al banc(Chaves,Duran..etc). Qui s'ho creu?? Acceptem la mentida com a normal. A veure quan surt un polític que diu la veritat.

#12 Jordi, Teià, 26/01/2011 - 13:43

Ell no té mal sou. La dona treballa i, segons diu, guanya més que ell.
Si amb tot això, i a la seva edat, encara té tres hipoteques i un compte corrent amb menys de 600 €, o bé és un mentider, o bé ens amaga informació, o bé és un inepte (i, per tant, no val per gestionar res públic)

#11 Mr. X, bcn, 26/01/2011 - 12:48

Ostres, pobre Duran, quin home més sofert. Segur que les ulleres i els trajes que es canvia cada dos dies els troba remenant els contenidors de Pedralbes

#10 Thiago, Vic, 26/01/2011 - 12:15

Cada vegada que parlen del tema ho empitjoren. Dir en duran que té al compte corrent uns 600 euros es fotra's de la parroquia. Si jo que en guanyo una mica més de 1000 en tinc més al compte corrent... Per favor menys demagogia i no tants paraisos fiscals...