Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2011. 14:45h.

Duran no votarà la consulta de Barcelona

El secretari general de CiU al·lega que "tota aquesta setmana seré a Berlín"

Duran no votarà la consulta de Barcelona

Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat, en roda de premsa i en referència a la consulta de Barcelona, que "com no seré aquí aquell dia, no cal ni que em plantegi què faré. Tota aquesta setmana estaré a Berlín, des de dimarts a la tarda, per participar en el fòrum hispà-alemany, presidit pel Rei d'Espanya i el president d'Alemanya".

"No m'he inventat jo les dates, no ho he fet coincidir jo amb aquesta setmana sinó que pura i simplement ha donat aquesta casualitat", ha remarcat. Duran ha assenyalat que "el president de la Generalitat ha de fer el que cregui convenient. El que faci, ben fet estarà",

"Jo crec que els polítics ens hem de manifestar sobretot en les institucions", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Juan, Barcelona, 22/02/2011 - 21:11

Oh, ilustrado Diderot, puesto que aun así osas preguntarme ¿que es un comportamiento normal en una persona?, no tengo ningún inconveniente en hacerlo: Una persona normal para mi es aquella que no tiene ninguna relación con nada que tenga que ver con el nacionalismo.

#12 Ferran, Terrassa, 21/02/2011 - 22:59

Sr. Duran: Vostè sap què és el vot anticipat?
No té excusa, si vol votar, voti abans en qualsevol de les meses itinerants.

#11 Diderot, Barcelona, 21/02/2011 - 21:21

Juan, el teu feixisme et delata quan dius que les persones que no pensen com tu no són normals.
Em pots definir que és un "comportament normal"?. Fins ara jo pensava que tot allò que no es defensés amb violència entrava dins de la normalitat democràtica,però tu potser "m'il.lumines".

#10 Juan, Barcelona, 21/02/2011 - 20:26

El pobre Sr. Durán tiene que hacer extrañas maniobras para poder compaginar su sentido común (su "seny") con su militancia nacionalista. Estoy seguro que en muchas ocasiones se habrá planteado dejar ese mundo para poder tener un comportamiento de persona normal.

#9 Erquicia, Sant Boi, 21/02/2011 - 20:25

Pues yo "alomejó" no puedo votar porque igual me duele la mano ese día y no puedo meter el voto en la urna. Cosas que pasan.