Política · 20 de Setembre de 2013. 16:40h.

Duran opta per pactar amb Madrid sense "excloure la consulta"

"Quin problema hi ha per fer-la si tots estem d'acord que cal respectar el marc legal?"

Duran opta per pactar amb Madrid sense "excloure la consulta"

Duran, en una imatge d'arxiu

El lider d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, demana que es "dialogui ja" amb el Govern de Mariano Rajoy però sense que s'exclogui la consulta sobiranista.

Duran, en la seva carta setmanal, ha dit que la resposta de Rajoy a Mas "no respon al que li plantejava el president de la Generalitat ni al que reclama la societat catalana" però celebra que "no tanca la porta a cap qüestió en particular i ofereix un diàleg que no té data de caducitat".

"S’ha de dialogar ja, ara mateix!", assegura abans de considerar que "el resultat no pot ser un pacte que exclogui una consulta ni pot ser només entre el govern del PP a Espanya i el de CiU a Catalunya. És imprescindible implicar com més forces polítiques millor".

"La carta condiciona el diàleg al respecte al marc legal. Tampoc això hauria de suposar un obstacle per fer una consulta. Des de Catalunya ja hem dit que la volem amb empara legal", diu.

"Ho dèiem ja en el document d'acords per a la present legislatura entre CiU i ERC. Per tant, quin problema hi ha per fer la consulta si tots estem d'acord que cal respectar el marc legal?", afegeix

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Eduard Punxet, Reus, 22/09/2013 - 10:11

Ja sabem de quí ets portaveu:

http://www.elplural.com/2012/06/13/¿como-se-las-apana-duran-para-pagar-15-000-euros-al-mes-de-hipotecas-con-un-sueldo-neto-de-5-216/

#8 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 22/09/2013 - 08:20

Pensava que s'havia quedat a Panamà. El favor que ens hagués fet! Quin desastre aquest Duran !

#7 gerard de sarria, bcn, 21/09/2013 - 09:21

Pactar què? L'Estatut que ens van retallar, per exemple....a veure si concretes Duran....l'unic que veime clar és que no t'interessa fotra el camp.
I, tú i els teus...que oferiu?
Perque no deixes de marejar la perdiu i treus el mostruari

#6 Estelada, Calella, 20/09/2013 - 21:34

jo no se per que escontem a aquets senyor que es es un polític frustrat, "segundon" d'un partit "segundon" que si tingues que anar ell de cap de llista al seu partit no treuria ni un sol esco.

#6.1 spanish, Madrid, 21/09/2013 - 05:44

Duran secretari generla de CIU, cap de llista de CIU no fa massa va treure 1 milio de vots culpa de Madrid ? Duran hay que reformar la constitucion cenutrio

#5 Gavarres, Girona, 20/09/2013 - 21:18

Sr duran el diàleg es nomes per parlar de com fer la consulta. Per res mes. Les idees per Espanya ja s'han acabat. Que s'ho currin ells i pensin quina Espanya volen. I si volen ja ens diran algo. Nosaltres tirem milles que dins Espanya es perdre el temps.