Publicitat
Política · 23 de Maig de 2014. 12:08h.

Duran passa comptes amb Esquerra

El líder d'Unió recorda que "van votar Montilla"

Duran passa comptes amb Esquerra

Duran i Mas, en una imatge d'arxiu

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, alerta que "la fragmentació del vot nacionalista treu força al govern català, justament quan cal ser més forts a Europa. Menys força electoral per a qui governa Catalunya vol dir menys capacitat de negociació i menys percepció de representativitat sobre els interessos generals dels catalans. No oblidem que, al final, qui ha de contactar amb governs, institucions, multinacionals... és el govern de Catalunya".

"I ja sé que en campanya ERC ha dit que al president no li faltarà el seu suport. Intenten atrapar votants de CiU, però aquest és un país que té memòria i recorda una campanya de no fa tant de temps en la qual van dir el que van dir i després van votar Montilla en lloc del guanyador nacionalista, és a dir, el president Mas", recorda.

En aquest senti també considera que "la pregunta del milió és, per què s'acusa Mas i no Junqueras o ERC?". "El PP i el PSOE saben que una ERC al davant de la demanda de decidir el nostre futur polític provocaria molts més focs d'encenalls. Serien molt més cridaners, però Catalunya molt més feble".

"Guanyar ERC és guanyar els extrems, als quals sempre és molt més fàcil d’arraconar internacionalment. Per això, CiU i el president Mas molesten als qui volen que tot continuï igual, que res no canviï", conclou, a més de confirmar que, producte del seu estat físic, tampoc no podrà assistir al míting de final de campanya.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 ramon, barcelona-c, 25/05/2014 - 00:21

I que tindrà a veure el posar el president Montilla ( jo no estaba d'acord ) un fet circunstancial amb el fet d'oposarse a trencar la submisió a Espanya un fet cabdal entre la llibertat o la desaparició . Quin mal affaire , el sr Duran . Penso es una situació que no es pot allargar gaire es suicidi

#10 pep, manresa, 24/05/2014 - 10:04

És cert, van votar al Montilla, i per això ja van ser degudament castigats a les urnes, ara han canviat i es mereixen un mínim de confiança, però és que ben mirat... quina diferència hi ha entre votar al Montilla o votar al Duran?

#9 Ramonet, Catalunya, 23/05/2014 - 17:49

El que ha de fer aquest penques, si vol donar lliçons, és presentar-se, ell i el seu partit, sol a les eleccions i deixar de parasitar a CDC, desprès tindrà legitimitat per donar lliçons, ara, si tingués un bri de sentit comú i vergonya, callaria.

#7 BEJOTA, bcn, 23/05/2014 - 14:28

Debate soberanista

Fainé confía en el «seny» y el diálogo para buscar un gran acuerdo para Cataluña

El presidente de Caixabank sostiene que «no se pueden adoptar posturas simples», sino que se tiene que analizar «toda la complejidad del tema»

#7.1 pep, manresa, 24/05/2014 - 10:08

D'entrada si no es poden adoptar postures simples ja pots començar per donar exemple, i després si analitzem tota la complexitat del tema no podem arribar a cap més conclusió que no tenim altra sortida que la independència, ho hem provat de totes les altres maneres i no hi ha res a fer

#6 Kropotkin, Vic, 23/05/2014 - 14:25

Catalanes, ¿veis aquella pared? Venga, no seáis radicales y dialogad. Ah, y sobretodo, mientras dialogáis no os olvidéis de pagar vuestros impuestos a España...jua, jua...mejor hundidos